查看: 686|回復: 0

[早玩早著] (答中) MOMAX[波是世界的 獎品有可能是你的]

[#波是世界的 #獎品有可能是你的] 今屆世界盃嘅賽果可以話係十分激烈,未到最後一刻都唔知誰勝誰負!只你地成功估中指定賽事嘅贏家,就可能得到高達HK$990嘅獎品﹗

大獎2名︰Q.Pad無線快速充電器世界盃特別版 (巴西 + 法國 + 西班牙 + 英格蘭 + 德國;總值HK$990)
二獎1名︰Versus Stadium 睇世界杯決賽賽事直播嘅入場券 x 2張 - 包兩杯啤酒+花生 (價值HK$400)

題目:
貼中以下4️⃣場16強,邊個會贏?
➡️ 6 月30日 22:00 法國 vs 阿根廷
➡️ 7月1日 22:00 西班牙 vs 俄羅斯
➡️ 7月2日 22:00 巴西 vs 墨西哥
➡️ 7月4日 2:00 哥倫比亞 vs 英格蘭

同實際賽果最接近又最快答中嘅其中3位幸運兒,就可以得到獎品

遊戲玩法:
1. 必須按以下方式於comment位置留言並Tag 你嘅朋友:「我估世界盃16強賽事,30號____(法國/阿根廷)會贏、1號____(西班牙/俄羅斯)會贏、2號____(巴西/墨西哥)會贏、4號____(哥倫比亞/英格蘭)會贏,不如 (Tag 2個朋友) 又一齊玩MOMAX送大禮啦!!」
2. 如參加者不按規定之格式作答,將被視為不乎合得獎資格。
3. 答案均以MOMAX 所提供之答案為準,參加者不得異議。
4. 每個Facebook 帳號只可回答一次,如參加者回答多於一次,將被取消參加資格。
5. 若在截止時間內有多位參加者估中晒正確答案,則會根據我哋Facebook 所顯示嘅時間及當中先後次序,選出作答時間最快嘅為優勝者。
6. 若在截止時間內無人估中正確答案,則以估中最接近正確答案嘅為優勝者。如多位參加者答案最接近正確答案,則會根據我哋Facebook 所顯示嘅時間及當中先後次序,選出作答時間最快嘅為優勝者。
7. 如發現曾更改答案,答案則視為作廢。如欲修改答案,請先刪除留言,再重新留言作答。
8. 玩遊戲前記得先Like MOMAX嘅Facebook專頁。
9. 截止參加日期為2018年6月30日晚上21:59分。
10. 活動受條款及細則約束,可瀏覽:https://bit.ly/2rje6ku
11. 得獎名單將於結果誕生後三個工作天內公怖。
12. 如有任何爭議,MOMAX 保留最終決定權。

https://www.facebook.com/momaxhk ... ?type=3&theater
回復