查看: 4467|回復: 12

[有code提供] MOSTown新港城中心 「最貼心」好鄰里優惠計劃送咖啡券

你哋身為MOSTown新港城中心嘅「好鄰居」,梗係要守望相助,有優惠都要第一時間通知大家 —— 最新優惠就係「最貼心」好鄰里優惠計劃喇❤,MOSTown嘅鄰近住戶於以下指定日期,喺鄰近港鐵站嘅廣告燈箱(包括:石門站、大水坑站、恆安站及烏溪沙站)上掃瞄QR Code並輸入簡單個人資料,即可透過手機下載電子版MOSTown新港城中心「好鄰里」商戶全年優惠卡,盡享超過100間商戶驚喜優惠!而首2,000名顧客親臨L3禮賓部並出示此電子版「好鄰里優惠卡」,仲有機會免費換取HK$25咖啡現金券1張!快啲將呢個優惠活動話畀隔籬鄰舍知啦!

此外,顧客親臨MOSTown新港城中心L3 MOST Club會員專區出示電子版「好鄰里」優惠卡,即可憑HK$100或以上之消費登記成為MOST Club會員,並即時獲取雙倍積分!

「最貼心」好鄰里優惠計劃詳情

港鐵站廣告燈箱展出日期:
-大水坑站:2018年10月3日至10月16日
-石門站:2018年10月5日至10月18日
-恆安站:2018年10月17日至10月30日
-烏溪沙站:2018年10月19日至11月1日

咖啡現金券換領日期:2018年10月3日至11月30日
咖啡現金券換領時間:中午12點至晚上10點
咖啡現金券換領地點:MOSTown新港城中心L3禮賓部

https://www.facebook.com/mostown ... ?type=3&theater
回復

感謝會員幫忙,坐響度就等於去咗大水坑喇!
登記完去返新港城櫃台報返電話號碼,查返資料正確,就有咖啡券。

遊客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復
回復

thx
回復

有无人成功, 我scan不到qrcode
回復

回覆 2# 米雪

Code?
回復

thanks
回復

回覆 2# 米雪
回復

有无人成功, 我scan不到qrcode
Bd6372OK 發表於 2018-10-10 15:56

正常do到,唔得pm我,比條Link你
回復

请问会否真的check名? 只讲电话就得,要不要down个app?
回復

Thx
回復