查看: 1745|回復: 4

[著數情報] Kiehl’s Day 留言送試用裝 (12/11)

【Let’s Celebrate Kiehl’s Day️梨樹小故事】有獎遊戲
【18秒看懂Kiehl’s Day去片】有獎遊戲
想知道究竟咩係Kiehl’s Day? 咁就快啲睇下面呢條video啦!

話說喺1851年嘅紐約市曼克頓區「梨樹角(Pear Tree Corner)」種咗棵有成200幾年歷史嘅梨樹,可惜一次交通意外棵梨樹撞毁咗,於是Kiehl’s就決定喺2003年原址再種過梨樹,當時嘅市長知道之後,就將呢一日定為「Kiehl’s Day」,表揚Kiehl’s對社會嘅貢獻!
呢個就係Kiehl’s Day嘅由來喇~️依家我哋就嚟齊齊慶祝咁有意義嘅日子,只要大家留言答啱「Kiehl’s Day喺邊一日」,就可以嚟Kiehl’s獲取精選試用裝2件!如果喺Kiehl’s Day之前達到1851個like數,仲能夠額外拎多2件試用裝走添!

您哋快啲share埋呢個好消息俾身邊嘅親朋好友,愈多人參加就愈快達成目標️

參加方法️
1. Like 此post
2. 於留言位置回答問題「Kiehl’s Day喺邊一日?」
3. 答中嘅所有參加者都可以憑手機留言於11月12日前往全線Kiehl’s專門店 (SOGO專櫃除外)換取精選試用裝2件,若於11月12日前達到1851個like,便可額外獲取多2件試用裝。

截止日期:2018年11月11日晚上11時59分。

條款及細則:換領期只限2018年11月12日。每人只限換領一次,數量有限,送完即止。

https://www.facebook.com/KiehlsH ... ?type=2&theater
回復

已like, 著數友幫手
回復

謝謝分享
回復

thanks
回復

thanks
回復