查看: 659|回復: 2

(抽獎) FOOK U 福利團送Banyan Tree Macau$500現金券5張 (至18/11)

澳門遊戲

【有福同享有肉齊長】平時小編周圍搜羅澳門正嘢俾大家!呢日就食咗Saffron尚坊嘅泰國風味,豬頸肉嘅香脆、咖喱大蝦嘅彈牙、蟹肉柚子沙律嘅酸爽,仲有泰國人氣甜品茫果糯米飯!真係好味到要同大家分享!
.
今次小編有福利要派俾大家啦!Banyan Tree Macau送出5張價值$500現金券,係Belon貝隆、Saffron尚坊、Banyan Lounge悅榕吧及Cabana of Banyan Tree Macau悅濤廊都可以使用!
.
另外,而家用中銀信用卡去澳門悅榕Spa、Belon貝隆、Saffron尚坊消費滿一定金額,最高可以立減$700!優惠去到2018年12月31日。
詳情可參閱Galaxy官網:
https://bit.ly/2SNANtc

參加抽獎方法超級簡單:
1.  讚好Banyan Tree Macau、三口八胃及 FOOK U 福利團 專頁;
2.  讚好並分享此活動貼文並設置為公開;
3. 於此活動貼文留言參加活動,並tag 1位朋友,「我會同 @friend1 一齊去Banyan Tree 嘆大餐!」
遊戲截止時間:2018年11月18日(星期日)23:59,得獎者會在FOOK U 福利團Facebook公佈並將有專人聯絡領獎事宜。
.
❗️註:
留言次數不限,但唔準@重複嘅朋友喎;
得獎者將獲得Banyan Tree F&B $500 現金券;
5位得獎者將於2018年11月19日(星期一)抽出,得獎者必須於2018年11月22日(星期四)中午12點前(香港時間)Inbox與我們確認,否則視為放棄獲獎機會,獎品亦會安排予後補得獎者;
建議得獎者自行聯絡餐廳安排訂座事宜;
獎品使用限期為2019年6月30日,請得獎者留意使用期限;
活動受條款及細則約束,如有任何爭議,Fook U 福利團保留最終解釋及決定權。

https://www.facebook.com/FookUni ... ?type=3&theater
回復

過大海
回復

中獎名單出爐啦!
恭喜晒5位得獎者!記要指定時間內InBox Fook U 福利團喔!
1.Catherine Chan
2.Kelly Tam
3.Man Se Lou
4.Ieng Chi Wong
5.Jacqueline Cheng
回復