查看: 1503|回復: 5

T.O.P 新登記會員免費送抹茶巴菲及紅絲絨朱古力咖啡

慶祝T.O.P 正式開幕,新登記會員免費送抹茶巴菲及紅絲絨朱古力咖啡!

由即日起,首500位新登記會員可以得到免費送抹茶巴菲及紅絲絨朱古力咖啡!
優惠咁吸引,你仲唔快D叫哂d親戚朋友登記? 講明啊手快有手慢無架!

登記完點先知自己有無份?
方法好簡單架咋,請你Download T.O.P app (http://bit.ly/fbgettopapp) 之後
1. 去到“我主場”頁面
2. 按一下右上角既“我的荷包”,睇下有無相關換領券。如果有,恭喜你已經成功獲得禮物換領券
3. 你可以憑此券黎到T.O.P既商戶直接換領禮物架啦

基於上次唔可以就咁申請,我地建議大家咁樣做:
注冊時要填寫「邀請/推薦碼」
如大家冇可用我呢個R6S5F ( 暫時唔見用咗我會有乜著數)不過如下低有人留言就用佢嘅碼。

如今朝9:49前已注冊而冇發現放題券,
可俾個推薦碼人,位置係響「叫埋啲friend」嗰度,朋友用咗你推薦碼,張券就會出現。
如有朋友有呢個俾碼人嘅需要,請響下面留言,我地亦建議大家用有需要會員嘅推薦碼互助吓。

評分

查看全部評分

回復

報告返, 張券係到21/12
回復

我的「邀請/推薦碼」:  RHPRF
回復

邀請/推薦碼: B7C6F

評分

查看全部評分

回復

我張券到31/12