查看: 329|回復: 1

(得獎者inbox)【ifoodie 送禮】泰廚泰國菜館送菠蘿雞絲炒飯 3 份

【ifoodie 送禮】泰廚泰國菜館送菠蘿雞絲炒飯 3 份

好多朋友睇完泰廚個Post 都DM我地泰廚泰國菜館有幾好食,個個都想試咁話,而臨近新年泰廚請大家食【菠蘿雞絲炒飯】,祝大家今年金銀滿屋,只要跟足以下既步驟就有機會得到架啦。

參加方法:
1. Like 我哋個 page Ifoodie
2. Like 埋 泰廚泰國菜館 page
3. 留言填上「我最想同 "某某" 一齊享用獎品!」,如:我最想同 "老婆" 一齊享用獎品!
4. 再 tag 三個朋友仔
5. Like and share 呢個Post (public share 要地球 icon)
唔好漏 step 呀!我哋會揀出最有創意嘅答案!

2019年01月25日星期五 下午 9:00 完結並公佈結果!
2019年01月28日星期一 下午 9:00 前收唔到得獎者既資料!個 Quota 就會取消!
*泰廚泰國菜館保留最終決定權

https://www.facebook.com/ifoodie ... ?type=3&theater
回復

Giveaway 公佈 【ifoodie x 泰廚泰國菜館請食菠蘿雞絲炒飯】3份

感謝大家嘅支持,由 泰廚泰國菜館 送出 【菠蘿雞絲炒飯】3名得獎者已有公佈結果,就係你啦!
Cheung Lai KwAn
Lau Man Kwong
Lau Kan Yung 

請得獎者 inbox 我哋個人資料,以便安排發出得獎信!
(身份證姓名,聯絡電話、電郵地址及Cap 底已 Like 2 個專頁既圖)!

2019年01月28日星期一 下午 9:00 收唔到得獎者既以上資料!個 Quota 就會取消!
回復