查看: 2459|回復: 5

[已過期] hober同你叉叉電 送 飲品及Powerbank(移動電源) (至3/3)

【放鬆啲啦香港人 - hober同你叉叉電】
由即日去到3月3日,逢星期五/六/日,hober都會係街頭同你叉叉電
只要見到我地hober的飲品車記住立即停低,出示已經Like 咗我地hober fanpage / instagram 的頁面,立即請你飲杯咖啡奶茶
下載埋hober 並簡單登記就再送你Powerbank(移動電源)一個! 等你日日都叉足電,做野醒神唔會暈!

率先公布呢3日的街頭停泊位置
15/2: 中環德輔道中(1300 - 1800) 蘭桂坊(1900 - 2200)
16/2: 銅鑼灣地帶附近(1400 - 1800) 蘭桂坊(1900 - 2200)
17/2: 旺角朗豪坊(1400 - 1800) 旺角西洋菜街(1900 - 2200)

回復

#多謝報告
電量唔多,自行判斷啱唔啱用啦!
回復

米雪 發表於 2019-2-16 23:03
#多謝報告
電量唔多,自行判斷啱唔啱用啦!

【放鬆啲啦香港人 -  hober同你叉叉電】 
由即日去到3月3日,逢星期五/六/日,hober都會係街頭同你叉叉電 想知今個星期我地去邊到,立即按更多
只要見到我地hober的飲品車記住立即停低,出示已經Like 咗我地hober fanpage / instagram 的頁面,再下載埋hober 並簡單登記就即送你Powerbank(移動電源)一個及咖啡奶茶一杯!

現公布黎緊3日的街頭停泊位置
22/2: 觀塘 開源道附近(1300 - 1800)  尖沙咀 加連威老道(1900 - 2200)
23/2: 銅鑼灣廣場一期附近(1400 - 1800) 蘭桂坊(1900 - 2200)
24/2: 沙田 排頭村(1400 - 2200)

回復

感謝分亨

評分

查看全部評分

回復

回復

【hober同你叉叉電 最後一星期啦】

連續三星期的街頭宣傳活動接近尾聲,今個星期五、六及日就是最後一星期。
⚠️記住唔好錯過,緊貼我地的停泊位置,除了過黎下載hober 換取禮物外,仲可以影低我地架得意宣傳車留念一下! 想知今個星期我地去邊到,立即按更多

只要見到我地hober的飲品車記住立即停低,出示已經Like 咗我地hober fanpage / instagram 的頁面,再下載埋hober 並簡單登記就即送你Powerbank(移動電源)一個及咖啡奶茶一杯!

現公布黎緊3日的街頭停泊位置
1/3: 觀塘駿業里(1300 - 1800) 蘭桂坊(1900 - 2200)
2/3: 尖沙咀海坊道附近(1400 - 1800) 加連威老道(1900 - 2200)
3/3: 旺角 朗豪坊 (1400 - 1800) 尖沙咀 加連威老道 (1900 - 2200)

https://www.facebook.com/hober.c ... ?type=3&theater
回復