樓主: 米雪

[吹水閒聊] 戰利品放閃區2019

johnnymanhk 發表於 2019-4-23 17:18
中左香港商報運動鞋
http://www.jetsocome.com/forum.php?mod=viewthread&tid=117391
https://www.merrell. ...

我都喺Merrell個FB中咗對男裝Range Slide AC+ TRIPLE BLACK
但係真心好難著,我男朋友話成日著著吓冼咗出嚟,要當拖鞋咁踩住嚟著....

評分

查看全部評分

回復

toreador 發表於 2019-7-30 05:13
晴報抽到正負零無線吸塵機,好似已經用咗成年

嘩嘩~~~樣樣都好正呀!!{:5_263:}
回復

simple 發表於 2019-7-30 21:48
嘩嘩~~~樣樣都好正呀!!

可能我玩抽獎比較有方向啩...
唔想要OR唔需要嘅嘢我係唔會嘥時間去抽,所以調返轉嚟講,次次抽得中嘅嘢都一定會係我想要嘅嘢 ✧(❁´ω`❁)✧
同埋我本身有寫開嘢又有跟開外國啲trends,對於要作文嘅giveaway嚟講係有少少優勢嘅(雖然都係運氣佔多)

老老實實啦,玩咗抽獎之後其實對生活都有幾大幫助
至少以護膚品嚟講我係冇可能用得晒,計埋慳落好多錢  (*´∀`)

評分

查看全部評分

回復

toreador 發表於 2019-7-31 00:57
唔想要OR唔需要嘅嘢我係唔會嘥時間去抽,所以調返轉嚟講,次次抽得中嘅嘢 ...

正確呀~玩自己需要既野
不過你中既全部係大獎 {:4_197:}
回復

simple 發表於 2019-7-31 01:31
正確呀~玩自己需要既野
不過你中既全部係大獎

其實我抽到好多平嘢冇post出嚟啫 (๑•́ ₃ •̀๑)
我覺得自己鐘意嘅咪係大獎囉.... 唔鐘意嘅你送幾千蚊嘢畀我都唔會開心
回復

toreador 發表於 2019-7-31 00:57
唔想要OR唔需要嘅嘢我係唔會嘥時間去抽,所以調返轉嚟講,次次抽得中嘅嘢 ...

多謝分享心得!可俾大家參考吓
回復

米雪 發表於 2019-7-31 09:09
多謝分享心得!可俾大家參考吓

如果真係有人會睇嘅話,我想順便呼籲埋
大家寫文嗰陣真係唔好抄人哋答案,我已經俾人抄過好多次,亦都見過人哋俾人抄過好多次
個個都係自己嘥時間嘥心機寫出嚟,你一個唔該都冇就拎咗去用其實真係好冇品、好唔尊重、好冇禮貌
我而家見親有人抄我會即BLOCK,因為我覺得佢唔尊重我,我都冇需要尊重返佢

建議大家見到有人抄人嗰陣盡量多啲出嚟幫手,REPORT返畀主辦單位/原作者聽,我都幫過好多次手
如果個COMMUNITY大家都識得尊重大家,咁大家都玩得開心啲啦

評分

查看全部評分

回復

回復

CHARMING
回復

回復