查看: 459|回復: 2

(撰文)紫花油「LOOK碌轆‧FREE 俾您轆」第二回

「LOOK碌轆‧FREE 俾您轆」第二回
上一回「LOOK碌轆‧FREE 俾您轆」反應非常熱鬧!多謝大家嘅參與,嚟到今個星期我哋送「淡花甜香紫花油 」,只需參加以下遊戲,就有機會鸁取一支!
「淡花甜香紫花油」蘊含法國橙花味嘅藥油,散發一種香甜芬芳嘅香味,令人舒壓放鬆、輕快歡悅,完完全全擺脫傳統藥油難聞刺鼻嘅感覺。
參加方法:
1. 【Like/讚好】紫花油FACEBOOK專頁
2. 喺呢個Post【Comment/留言】用100字以內分享你曾經送花或者收花最開心嘅經歷,之後再加HASHTAG
3. 同時【Tag/標籤】3位朋友
我哋會選出分享得最攪鬼嘅20位紫花油fans,佢哋將獲得「淡花甜香紫花油」乙份 (每份價值$45) (名額共20個),快啲留言贏取獎賞啦!
例如:想當年睇某某明星演唱會,難得坐第一排,當佢落台同觀眾握手嘅時候,我送咗一紮花俾佢,呢個經歷真係好開心,畢生難忘。
#送花俾明星 #媽我得咗啦
(例子只供參考,不得抄襲)
【遊戲條款及細則】
1. 遊戲於2019年4月15日12:00p.m. - 4月21日23:59 p.m.期間之指定時段內進行,所有遞交時間先後順序均以Facebook顯示為準,參加者不得異議。
2. 得獎名單將於2019年4月24日於Facebook內公佈。
3. 得獎名單公佈後,將會有專人聯絡得獎者告知領取獎品方法。
4. 得獎者需收到通知後,於14日內回覆相關領取獎品方法,逾期當棄權論。
5. 得獎者不得要求轉換其他獎品,要求轉售及不可將獎品兌換現金。
6. 每名參加者只可參加一次 (以參加者Facebook ID作準)。
7. 參加者於參加【LOOK碌轆‧FREE 俾您碌】有獎活動之同時,代表其同意並接受此等條款及細則。
8. 大會對任何郵遞失誤所引發的遺失事故,概不負責。
9. 推廣活動並非由 Facebook 贊助、支持或管理。
10. 如發現留言有不恰當內容,包含但不限於誹謗、辱罵、瀆神、冒犯、性目的、脅迫、騷擾、商業性、政治性非法資料、或違反或侵犯第三方權益之言論,「紫花油大藥廠有限公司」有權即時刪除而無須給予理由。
11. 「紫花油大藥廠有限公司」盡力確保活動公平進行。如發現任何人以作弊、提供虛假資料、欺詐或不誠實手段獲取獎品或干擾活動正常進行,「紫花油大藥廠有限公司」可取消其參與資格而無須給予理由,並將保留一切以法律行動追究損失之權利。
12. 如有任何爭議,「紫花油大藥廠有限公司」將保留最終決定權及解釋權。「紫花油大藥廠有限公司」可隨時對上述條款及細則作出修改而無須另行通知。

https://www.facebook.com/hkzihua ... ?type=3&theater
回復

(短答) 紫花油「LOOK碌轆‧FREE 俾您轆」第二回

「LOOK碌轆‧FREE 俾您轆」第二回

上一回「LOOK碌轆‧FREE 俾您轆」反應非常熱鬧!多謝大家嘅參與,嚟到今個星期我哋送「淡花甜香紫花油 」,只需參加以下遊戲,就有機會鸁取一支!

「淡花甜香紫花油」蘊含法國橙花味嘅藥油,散發一種香甜芬芳嘅香味,令人舒壓放鬆、輕快歡悅,完完全全擺脫傳統藥油難聞刺鼻嘅感覺。

參加方法:
1. 【Like/讚好】紫花油FACEBOOK專頁
2. 喺呢個Post【Comment/留言】用100字以內分享你曾經送花或者收花最開心嘅經歷,之後再加HASHTAG
3. 同時【Tag/標籤】3位朋友

我哋會選出分享得最攪鬼嘅20位紫花油fans,佢哋將獲得「淡花甜香紫花油」乙份 (每份價值$45) (名額共20個),快啲留言贏取獎賞啦!

例如:想當年睇某某明星演唱會,難得坐第一排,當佢落台同觀眾握手嘅時候,我送咗一紮花俾佢,呢個經歷真係好開心,畢生難忘。
#送花俾明星 #媽我得咗啦

(例子只供參考,不得抄襲)

【遊戲條款及細則】
1. 遊戲於2019年4月15日12:00p.m. - 4月21日23:59 p.m.期間之指定時段內進行,所有遞交時間先後順序均以Facebook顯示為準,參加者不得異議。
2. 得獎名單將於2019年4月24日於Facebook內公佈。
3. 得獎名單公佈後,將會有專人聯絡得獎者告知領取獎品方法。
4. 得獎者需收到通知後,於14日內回覆相關領取獎品方法,逾期當棄權論。
5. 得獎者不得要求轉換其他獎品,要求轉售及不可將獎品兌換現金。
6. 每名參加者只可參加一次 (以參加者Facebook ID作準)。
7. 參加者於參加【LOOK碌轆‧FREE 俾您碌】有獎活動之同時,代表其同意並接受此等條款及細則。
8. 大會對任何郵遞失誤所引發的遺失事故,概不負責。
9. 推廣活動並非由 Facebook 贊助、支持或管理。
10. 如發現留言有不恰當內容,包含但不限於誹謗、辱罵、瀆神、冒犯、性目的、脅迫、騷擾、商業性、政治性非法資料、或違反或侵犯第三方權益之言論,「紫花油大藥廠有限公司」有權即時刪除而無須給予理由。
11. 「紫花油大藥廠有限公司」盡力確保活動公平進行。如發現任何人以作弊、提供虛假資料、欺詐或不誠實手段獲取獎品或干擾活動正常進行,「紫花油大藥廠有限公司」可取消其參與資格而無須給予理由,並將保留一切以法律行動追究損失之權利。
12. 如有任何爭議,「紫花油大藥廠有限公司」將保留最終決定權及解釋權。「紫花油大藥廠有限公司」可隨時對上述條款及細則作出修改而無須另行通知。

https://www.facebook.com/hkzihua/posts/2643389525732870
回復

【LOOK碌轆‧FREE 俾您轆 ─ 第二回】得獎名單

再一次多謝哂咁多位參加者嘅參與,而大家嘅分享亦都實在好難挑選出嚟,最後幾經辛苦揀咗以下20位參加者,恭喜哂!

1. Polly Wong
2. Alan Cheung
3. Sharon Wong
4. Ohla La
5. Cheung Chun Fung
6. Seina Fuyutsuki
7. Sisterpig Sisterpig
8. Tinny Cheung
9. Ko LH
10. Lee Lingling
11. Siu Ying
12. Man Man Ho
13. Come Lo
14. Elaine Wong
15. Siuyuk Chan
16. Leon Lee
17. Vincent Lee
18. Ivy Tsang
19. Kall On
20. Lawrence Miu

得獎者請留意inbox訊息,專人會短時間內盡快聯絡閣下,以便核對資料及有關領獎安排。
回復