查看: 439|回復: 0

[已過期] 自由鳥用戶: 自由星期五Birdie Friday送出3,000杯「東喜茶」

【飲芝士茶啦 ~3點3開始】
受同理心驅使,我哋加碼鳥~~「自由星期五Birdie Friday」 今個星期送出3,000杯「東喜茶」!! 飲過水果茶嘅建議可以大膽試下奶蓋芝士茶。用cream cheese配上牛奶打成,奶蓋仲可以揀全脂或者低脂,減少下罪惡感

記得! 換領期延長咗,由成功搶到嗰日起計10日內都仲可以換領

今日下晝3點3開始,自由鳥用戶就可以根據以下步驟搶嘢飲,名額有限,先到先得!
1. 下晝3點15分登入Birdie Mobile App
2. 撳左上角嘅「☰」目錄
3. 去「最新情報」 > 揀「自由星期五」 > 再撳「我又要飲」掣
4. 見到 「換領」字眼,即代表已經搶到
5. 客人需於4月26日至5月5日,到任何一間指定嘅「東喜茶」店舖,向職員展示手機相關介面
6. 職員就會幫你輸入換領碼 ,然後畀杯茶你歎 ($35或以上飲品可自補差價)

搶飲時間:
今日下晝3點15分起直至送完名額為止

得獎名額:
今個星期送出3,000杯

換領日期:
4月26日至5月5日

———————————————————————
指定「東喜茶」地址及換領時間:(⚠唔係所有「東喜茶」分店都參與換領活動)

12:00-21:00 旺角豉油街33號地下A舖
12:00-21:00 佐敦白加士街37-39號地下A號舖
12:00-21:00 紅磡黃埔天地奇妙坊(第1期)地下7H號舖
12:00-18:00* 觀塘鴻圖道6-8號樂居工業大廈地下A號舖
*觀塘店逢星期日休息
12:00-21:00 太子太子道西157號別樹華軒地下15號舖
12:00-21:00 銅鑼灣登龍街18號V-Point地下3號舖
12:00-21:00 中環擺花街52-60號新豐樓地下2號舖
12:00-21:00 屯門屯利街1號華都花園3樓華都大道2B-15號舖

注意:
-選用自由鳥$90或以上月費計劃嘅客戶始能參與

回復