查看: 1371|回復: 3

[著數情報] KFC每日送上三款熱播優惠 (第三週 16-22/8 每天不同)

KFC 繼續為大家送上三款熱播優惠!早午晚三餐輪流播送,送畀大家!

kfc (1).jpg
回復

【 KFC 熱播優惠第九浪:葡撻歌】
♬葡撻 將肚餓幻作詩與歌♬

KFC 繼續為大家送上三款熱播優惠!早午晚三餐輪流播送,送畀大家!今個星期六(8月17日),帶畀大家週末派台歌,KFC-AllStar 嘅「葡撻歌」。愈係同葡撻種下感情,愈係忘記唔到每啖絲絲蛋香味。仲有點解早餐個扭扭粉會咁惹味?係因為蕃茄濃湯呀,係鮮甜嘅蕃茄濃湯!再加上香腸同鬆餅伴碟,咁就最醒神啦!夜晚6點 - 9點照樣精彩,有50蚊12件巴辣香雞翼陪大家夜夜笙歌。咁多咁抵食嘅優惠,由 KFC 每日帶畀各位,即刻嚟食啦!

聽日同樣時間繼續收聽「 KFC 熱播優惠」,約定大家!

*於指定餐廳供應
*優惠只適用於 2019 年 8 月 17 日
*早間優惠只適用於早上11時前
*午間優惠只適用於早上11時至下午6時
*晚間優惠只適用於下午6時至9時
*不適用於KFC好味速遞及好味速遞自取、自助點餐機及手機點餐
*食品供應以餐廳之訂定為準,數量有限,售完即止
*以上圖片只供參考,所有食品以實物為準
*早間優惠適用於全線香港之肯德基餐廳 (海運大廈、香港大球場、亞洲國際博覽館﹑沙田馬場及澳門分店除外)
*午間優惠適用於全線香港之肯德基餐廳(山東街﹑沙田馬場﹑香港大球場及亞洲國際博覽館分店除外)
*晚間優惠適用於全線香港之肯德基餐廳(沙田馬場﹑香港大球場及亞洲國際博覽館分店除外)
回復

【 KFC 熱播優惠第十二浪】

♬我現時 8 蚊可食飯 肚餓時大家可浪漫♬

KFC 熱播優惠日日都咁抵,又點可以畀佢停呢 ?嚟到星期二 (8月20日) ,帶畀大家第十二首派台歌「8蚊無恙」,同時送上早午晚三款優惠!朝早11點前先嚟個醒胃嘅蕃茄濃湯扭扭粉(普通),再嚟晏晝嘅超經典家鄉雞皇飯(普通),估都估唔到兩款都只係 8 蚊咁抵!晚餐唔少得最令人滿足嘅 50 蚊 6 件雞,除返開一樣都係 8 蚊左右就食到雞!而家趁住 8 蚊優惠登場,快啲嚟 KFC 試吓啦!

聽日同樣時間,再為大家送上「 KFC 熱播優惠」,記住要留意呀!

*於指定餐廳供應
*以上優惠只適用於 2019 年 8 月 20 日
*早間優惠: $8 蕃茄濃湯扭扭粉:只適用於早上11時前
*午間優惠: $8家鄉雞皇飯(普通):只適用於早上11時至下午6時
*晚間優惠: 50蚊6件雞:只適用於下午6時至9時
回復

【 KFC 熱播優惠第十四浪:雞腿於懷 】

難道沒食飯太耐 雞腿包追不回來

「KFC 熱播優惠」繼續為你播送,今個星期四(8月22日)上晝11點至6點帶嚟辣得過癮嘅「5星巴辣雞腿包」,11點前仲有「蕃茄濃湯扭扭粉配牛油厚多士餐」,加埋夜晚 6 點至9點 3人滋味桶餐齊齊用驚喜價現身!真係食足早午晚三餐,銀包都唔會「緊緊於懷」啊!快啲去 KFC 用優惠價將佢哋帶走啦!

「 KFC 熱播優惠」繼續不定期播送,記得留意住KFC Facebook專頁呀!

*於指定餐廳供應
*優惠只適用於 2019 年 8 月 22 日
*早間優惠: $15: 蕃茄濃湯扭扭粉(普通)配牛油厚多士餐:只適用於早上11時前
*午間優惠: 5星巴辣雞腿包買一送一 :只適用於早上11時至下午6時
*晚間優惠: 99蚊3人滋味桶:只適用於下午6時至9時
*不適用於KFC好味速遞及好味速遞自取、自助點餐機及手機點餐
*食品供應以餐廳之訂定為準,數量有限,售完即止
*以上圖片只供參考,所有食品以實物為準
*早間優惠適用於全線香港之肯德基餐廳 (海運大廈、香港大球場、亞洲國際博覽館、沙田馬場及澳門分店除外)
*午間優惠適用於全線香港之肯德基餐廳(沙田馬場﹑香港大球場及亞洲國際博覽館分店除外)
*晚間優惠適用於全線香港之肯德基餐廳(山東街﹑沙田馬場﹑海運大廈﹑香港大球場及亞洲國際博覽館分店除外)
回復