查看: 1553|回復: 4

頭條生日3重賞第二階段 (20-29/9)

【想知第二階段3重賞有咩勁獎?】頭條生日3重賞勁獎預告
勁獎停不了,新一輪Jetso App送獎活動由9月20日至9月29日,想知有咩勁獎即睇片!第一重賞「一掃即中獎」只需開Jetso App掃描《頭條日報》頭版上角嘅指定QR code,即攞到激抵電子優惠券一張!可以Keep起任何一份報紙嘅QR Code,即使第2日係假期或攞唔到報紙都可以用返同一個QR Code攞超過20張激筍優惠券!另外只要你儲齊「一掃即中獎」電子優惠券上一套四款著數蛙圖案仲有機會贏得第二重賞!記得玩埋第三重賞「勁抽幸運獎」參加終極大抽獎!提提大家每日上、下晝各一次機會攞優惠券同抽獎,叫埋friend一齊開Jetso App玩啦!

集齊筍爆資訊,齊齊贏勁獎
快下載頭條Jetso App : http://bit.ly/jetsofb14th

本階段遊戲code (可能10日一樣)

回復

9月20日答案:頭條家族透明雨傘
回復

thanks
回復

thanks
回復

提返大家, 海皇粥店係可以用佢既儲值卡食呀!
回復