查看: 1642|回復: 4

T.O.P 1歲生日 每日$1精選貨品 及T.O.P 現金券 (至19/1)

【#TOP1歲喇 究竟有咩優惠著數先?】

T.O.P 1歲生日,為各位TOPi準備咗以下3大 #Jetso :

Jetso1 #生日有禮
- 身份證號碼有1字 = HK$10 T.O.P 現金券; 多中多拎(每日Quota:50張)

Jetso2 #生日勁賞
- 單日累積電子消費滿HK$300(須憑最少2個不同商戶單據),即可換領HK$30 T.O.P 現金券1份(每日Quota: 100個)

Jetso3 #1蚊可以做D咩
- HK$1 精選貨品每人每日限購1份,貨品超過850件
- 喺商場內可以喺指定商戶加HK$1換精選產品~

https://www.facebook.com/topmongkok/

回復

$1買到 estime & sens Bottega Verde Lip 潤唇膏
回復

【HK$1 食個下午茶?】

聽日就係星期五喇,又同放聖誕假拉近咗1步!諗到點令自己開心啲未呢?不如就食個Popeyes 牛油香鬆餅幫自己打打氣?

幾錢啊? HK$1
幾點啊? 2pm-4pm
喺邊㗎? B/F @ T.O.P

HK$1就食到牛油香鬆餅,記得預時間嚟T.O.P買喇。

買嘢嘅同時,記得換埋HK$10券啊。(詳細睇返我地Facebook/IG喇)

回復

回復

回復