查看: 3289|回復: 16

存得安心存民有賞《終極》印花活動送150份$100超級市場現金券 (至29/3)

【存民有賞《終極》印花活動:第二回】

好多參加者都答啱第一回嘅問題呀!阿存同家保依家再次出招挑戰大家。記住答啱晒四條問題就有機會贏取豐富獎品啦!唔想答錯嘅話,記得睇吓我哋嘅《存款保障最安心》1分鐘資訊處境劇搵答案:bit.ly/31TtbdF!

喺活動期間,我哋會先後問大家四條有關存款保障計劃嘅問題,每答啱一條就可以喺你嘅 Facebook inbox 獲得電子印花一個。最快喺 Facebook inbox 集齊四個不同印花嘅首150位參加者,將獲得港幣$100超級市場現金券!如果未答第一回嘅問題都可以補返㗎,大家記住把握機會啦!

參加方法:
a. 首先"Like/讚好"「存得安心」Facebook專頁(www.facebook.com/protectsavings)
b. 留言回答以下問題(請輸入完整答案,確保與答案選項字眼完全相符。請輸入文字,並不接受以圖像作答。)

[問題2] 存款人要向哪個機構繳付存保計劃的保費?
向銀行繳付
向政府繳付
向存款保障委員會繳付
無需繳費

條款及細則:bit.ly/2wAbhRP

https://www.facebook.com/protectsavings/posts/2759965780748288

可補玩第一回:
【存民有賞《終極》印花活動:第一回】

印花活動嚟到最後一輪,阿存同家保再精心預備咗四條問題考考大家,並送上豐富獎品。如果唔識答嘅話可以嚟睇我哋嘅《存款保障最安心》1分鐘資訊處境劇攞貼士:bit.ly/31TtbdF!

一連四個星期,我哋會先後問大家四條有關存款保障計劃嘅問題,每答啱一條就可以喺你嘅 Facebook inbox 獲得電子印花一個。最快喺 Facebook inbox 集齊四個不同印花嘅首150位參加者,將獲得港幣$100超級市場現金券!大家立即行動啦!

參加方法:
a. 首先"Like/讚好"「存得安心」Facebook專頁 (www.facebook.com/protectsavings)
b. 留言回答以下問題(請輸入完整答案,確保與答案選項字眼完全相符。請輸入文字,並不接受以圖像作答。)

[問題1] 以下哪一類存款不受存保計劃保障呢?
支票戶口存款
離岸存款
聯名戶口存款
抵押存款

https://www.facebook.com/protectsavings/posts/2759964614081738

會員限定中獎小竅門:(正路係咁)

暫時
第一回 2/3 12:00, 第二回 9/3 10:00
預計第三回係 16/3 整點
而最後一回就係要23/3 如第三回都係整點推出,當天就要每小時CHECK FB

回復

16/3 3pm

【存民有賞《終極》印花活動:第三回】

阿存同家保已經準備好第三條問題繼續考考你!想攞提示?可以睇睇我哋嘅《存款保障最安心》1分鐘資訊處境劇:bit.ly/31TtbdF!

喺活動期間,我哋會先後問大家四條有關存款保障計劃嘅問題,每答啱一條就可以喺你嘅 Facebook inbox 獲得電子印花一個。最快喺 Facebook inbox 集齊四個不同印花嘅首150位參加者,將獲得港幣$100超級市場現金券!如果未答第一、二回嘅問題都可以補返㗎,大家記住把握機會啦!

參加方法:
a. 首先"Like/讚好"「存得安心」Facebook專頁(www.facebook.com/protectsavings)

[問題3] 以下哪一項受存保計劃保障呢?
結構性存款
外幣戶口存款
不記名票據(存款證)
年期超過五年的定期存款

https://www.facebook.com/protectsavings/posts/2787833741294825
回復

THANK YOU
回復

thanks
回復

THANK YOU
回復

回復

Thanks
回復

Thanks
回復