查看: 3148|回復: 1

明尚會 【 明尚會 x YOHO MALL 形點 齊齊用力罩住你!同你一齊愛靚唔愛病!】- 小編R嘢

【 明尚會 x YOHO MALL 形點 齊齊用力罩住你!同你一齊愛靚唔愛病!】- 小編R嘢

就係知 YOHO MALL 形點 嘅圓彬小編份人貪靚,見到有好西,點會唔分享俾同為小編嘅「自己人」!小編R嘢份人一向都唔自私,係第四波嘅疫情肆虐之際,梗係會分享埋俾你哋知!明尚會 同 YOHO MALL 形點 合作,想送出2款特別版口罩俾大家,等大家可以同圓彬同埋我一齊愛靚唔愛病!只要做齊以下步驟,就有機會得到masklab兒童/成人特別版口罩㗎啦!

其實仲有好多其他靚靚款等你嚟到明尚實地考察下,宜家指定口罩款仲做緊$198/2盒,仲送滴露消毒藥水250ml [平行進口],先到先得,賣完/送完即止!
另外市面上有部分彩色或者有圖案嘅口罩都係有用化學染料或者含毒性,而 masklab 口罩經過STC認證係無毒無偶氮顏料染色㗎,可以安心靚靚帶出街,作為日常生活嘅必需品,明尚一定關注你嘅日常健康
口罩有關認証:
https://bit.ly/2Uy168O
活動玩法:
1.讚好 明尚會 Facebook 專頁及追蹤明尚會 Instagram 帳號 (@mediziclub)
2. 讚好 YOHO MALL 形點 Facebook 專頁及追蹤 YOHO MALL Instagram帳號 (@yohomallhk)
3. 讚好及分享 YOHO MALL 形點 有關活動帖子(記住係 YOHO MALL形點嘅Facebook 專頁啊!唔好傻豬豬係呢邊啊,不過我當然唔會介意你讚好同分享我呢個Post嘅)
帖子連結:
https://www.facebook.com/yohomallhk/posts/2770855619793961
4. 在 YOHO MALL 形點 有關活動帖子留言位置回覆「我想要兒童版口罩 / 我想要成人版口罩。第四波疫情,我想買XXX防疫,因為XXXXX @ABC @DEF」,並Tag 最少2位朋友
5. 完成以上步驟後,最有心思嘅20位參加者即可分別獲得以下產品:
成人特別版口罩(名額10位) 或 兒童特別版口罩(名額10位)
(每位參加者只可以選擇成人特別版口罩或兒童特別版口罩)
(每人只可贏取獎品一次)
6. 活動截止日期:2020年12月13日中午11時59分
7. 得獎結果公佈日期:2020年12月15日
8. 活動條款及細則:https://bit.ly/3omLQZs
例:我想要兒童版口罩。第四波疫情,我想買喺明尚買晒所有嘢嚟翻屋企防疫,因為佢應該有晒我需要嘅防疫產品 @小編M嘢 @小編D嘢
記住!記住!記住!係 YOHO MALL 形點 嗰邊嘅Facebook Page啊,你係呢邊做齊晒所有嘢只可以得到我嘅讚賞,係唔會有口罩㗎(等睇你哋瘋狂俾我讚賞LOL)
明尚元朗店 :
元朗YOHOMALL II 形點二期 3樓 A330舖
門市營業時間:
星期一至日 10:00am-9:00pm
藥劑師當值時間:
星期一、二 10:00am-07:00pm
星期三至日: 10:00am-08:00pm
#明尚 #明尚社區藥房 #YOHO #YOHOMALL #合作活動
#抗疫 #肺炎 #保重身體 #口罩 #元朗

https://www.facebook.com/medizic ... 60/427769001962381/
回復

多謝各位Fans參與【#有獎遊戲】YOHO MALL 送你明尚 X masklab口罩!恭喜以下20位得獎者:
得到「明尚 X masklab「成人特別版口罩」1盒:
Tony Chan
Irene Lau
Tim Wong
Miffy Ng
Polly Wong Veg
Chuen Yin Chan
Pensy Fung
Ada Wong
Ying Law
Jessie Leung
得到「明尚 X masklab「兒童特別版口罩」1盒:
Elaine Wong
Cathy Wong
Hannah Liu
Molly Ting
Jessie Tam
CMan Lau
Yuen Ching Ching
Snwo Chan
Angel Ho
Winnie Yeung
請以上得獎者留意住inbox通知啦!
回復