查看: 1994|回復: 2

[優惠著數] csl. 5G Lens x HEYPARK x 不要對我尖叫 $5 飲品活動

打開csl. 5G Lens,就可以根據以下步驟用HK$5搶嘢飲,名額有限,先到先得!

1. 逢星期一中午12:00準時打開csl. 5G Lens
2. 撳「$5 飲品大放送」活動logo搶電子優惠券
3. 再去「不要對我尖叫,日常茶間」嘅任何一間門市,跟住職員指示,去下單平台HEYPARK輸入優惠碼,就可以$5買到杯嘢飲!

活動時間:
9月20日中午12點起 (額滿即止)
逢星期一重新發放

得獎名額:
每周500位

搶唔到每周限量500杯精選$5飲品都唔洗失望,因為「不要對我尖叫,日常茶間」今次仲送出10,000張$5折扣券,俾大家買任何茶飲都可以減HK$5!喺活動期內,隨時都可以開app搶$5折扣優惠!

> 即刻下載定csl 5G Lens,準時開搶:  https://bit.ly/2zh4n5h

「不要對我尖叫,日常茶間」門市地址:
中環擺花街23-39號中環大厦地下H23號舖
銅鑼灣波斯富街99號利舞臺廣場1樓6號舖
尖沙咀柯士甸道西88號戲曲中心地下低層1號舖
大角咀嘉善街18號利奧坊二期地下G705號舖

回復

Thanks
回復

Thanks
回復