查看: 2633|回復: 5

[推廣-全港各處] 已更新: FWD流動尋「保」店出沒注意 (至26/9)

【流動尋「保」店出沒注意】
早前推出以尋「保」店為主題嘅FWD一站式網上平台宣傳廣告反應熱烈,所以我哋嘅尋「保」店決定喺嚟緊9月17至26日期間,每日出勤走勻港九新界,大家快啲 #一齊嚟尋保啦!

大家除咗可以喺流動尋「保」店上盡情打卡影相,我哋仲準備咗多份驚喜比大家,包括印有店長 Gin Lee 李幸倪  同店員 Ian 陳卓賢  、 柳應廷 Jer Lau  嘅紙扇、精美「保」物卡同特別版透卡  !數量有限,送完即止,仲唔快啲約埋朋友一齊嚟!

流動尋「保」店第一站將會喺今個星期五下午12至6點喺銅鑼灣出沒,想知流動車嘅每日去向,大家就要留意住FWD一站式網上平台置頂嘅公布 https://bit.ly/3CszyWD Mark 實行程啦!

留意埋IG更方便:https://www.instagram.com/fwd_hk/

9月21日(二) ─ 荃灣 
9月22日(三) ─ 旺角 
9月23日(四) ─ 觀塘
9月24日(五) ─ 荔枝角 
9月25日(六) ─ 銅鑼灣 
9月26日(日) ─ 杏花邨

#FWD #富衛 #敢至係人生 #CelebrateLiving #FWDMAX #FWD一站式網上平台 #尋保店 #李幸倪 #陳卓賢 #柳應廷
回復

Thanks
回復

Thanks
回復

Thanks
回復

UPDATED
回復

Thanks
回復