查看: 1794|回復: 4

葡萄適醒你睇「我的英雄學院」有獎遊戲

【 葡萄適醒你睇「我的英雄學院」有獎遊戲  】
「如果100% 嘅實力打不倒,那就拿出超越100%的力量!」喺現實當然唔可以好似動畫咁發揮超能力嘅「個性」啦,但只要飲啖葡萄適,醒腦醒神,一樣可以令自己發揮出過人表現,成為人人心目中嘅敬仰英雄撐己撐人!
「接下來,交給你們了」,而家葡萄適請你睇「我的英雄學院劇場版:世界英雄任務」,只要喺留言位置回答簡單問題,答案最有趣嘅 20 位參加者,將可以贏取「我的英雄學院」電影套裝 (包括: 換票證 2 張、月曆 1 個及角色襟章 3 個) !
遊戲玩法:
1)「Like/讚好」葡萄適(@LucozadeHK)Facebook專頁 及 按Like 專頁此帖;
2) 於此帖文之留言位置,回答問題:「假如飲完葡萄適,你想得到邊一種"個性" 呢?」及原因
    參考例:我想飲完葡萄適後會可以變成透明,因為...
條款及細則: https://bit.ly/3lOMy2Z
截止日期:10月21日晚上11時59分

https://www.facebook.com/story.p ... ;id=225521537507032
回復

Thanks
回復

thanks
回復

【 葡萄適醒你睇「我的英雄學院」有獎遊戲 】已經圓滿結束,多謝參與!恭喜以下得獎者,將有專人FB Inbox得獎詳情:
1. Tai Travis Wu
2. Calbee Kwan
3. Vicente Wong
4. Peter Luk
5. Yeung Kong
6. Lee Tsz Ying
7. 柯榮全
8. Marcus Ji
9. Ling Po
10. Tracy Wan
11. HokaNo Dare
12. Madison Lam