查看: 1327|回復: 3

[已截止] RoadShow【一路有著數】送Castle 亮麗 ProCare系列洗潔精 (清新原味及青蘋果味) 1公升裝

【#一路有著數】有冇發覺呢兩年大家留喺屋企嘅時間多咗,唔多唔少都會煮多咗嘢食,又洗多咗碗筷呢?加上成日要洗手、又用酒精搓手液,雙手都已經「乾噌噌」,仲要洗埋碗就更加「榎歰歰」。RoadShow今次送出‍「Castle 亮麗  ProCare系列洗潔精 (清新原味及青蘋果味) 1公升裝」 一套價值:$60,新配方加入尤加利萃取精華及獨有AGHP抗菌因子「雙重成份,雙重保護」。標榜3大主要功能:1. 去除 99.99% 常見細菌如金黃葡萄球菌、大腸桿菌及肺炎克雷伯氏菌。2. 強效潔力,有效清走頑固油脂&污垢,慳水慳力慳時間。3. 含有SLC因子,滋潤雙手,更呵護肌膚。經皮膚測試證實,不含致敏防腐劑MIT、BIT及CMIT 保護肌膚無刺激,咁就洗得安心又冇負擔啦!你都想一次過免費獲得兩款唔同味道嘅Castle ProCare系列洗潔精,保護家人雙手及健康?就要留意以下參加方法喇!
參加方法:
1. Like 我哋FB 專頁及Follow 我哋IG帳戶;
2. 留言Tag 3位想佢都一齊獲得 # CastleProCare系列洗潔精 嘅親友& share 呢個post;
3. 到以下連結填妥基本個人資料及回答一條簡單問題。
https://forms.gle/kpdNjahdzEVguPGC9
*做齊以上步驟,而最有共鳴嘅回覆就有機會獲得「Castle ProCare系列洗潔精 (清新原味及青蘋果味) 1公升裝」一套兩支價值:$60  (名額:150名)
‍♀‍活動詳情:
- 活動截止日期為10月29日晚上11時59分止,得獎者將會在11月3日或之前收到電郵通知領獎事宜,並需按換領信上之指定日期、時間、地點及換領方法換領。如未獲通知者則視為落選。
*更多活動條款及細則,請細閱報名表格。
*
*以上活動受條款及細則約束。
*得獎者須到RoadShow辦公室換領。

https://www.facebook.com/RoadShow.hk/posts/1873254102844614
回復

Thanks
回復

THANKS
回復

thanks
回復