查看: 653|回復: 5

[已截止] 獅子會慈善跑【世界盃開鑼⚽ 齊齊估下冠軍誰屬】 (至10/12)

【世界盃開鑼⚽ 齊齊估下冠軍誰屬】
四年一度嘅世界盃開鑼啦相信大家都等咗好耐啦,不如我哋一齊估下邊支勁旅會拎到世界盃嘅冠軍呢手快有手快冇,快啲齊齊估下世界盃冠軍花落誰家啦
獎品
兩張海洋公園門票以及免費參加1.5公里慈善步行活動(日期:2023年1月2日)
遊戲步驟
1. 讚好「獅子會慈善跑」Facebook專頁 + 呢個post
2. 公開分享此活Post & tag兩位朋友仔
3. 留言估世界盃冠軍隊伍
估中冠軍隊伍嘅參加者將會獲獎 大會將會隨機抽出十名得獎者。
快啲齊齊估下,邊支球隊會拎到世界盃冠軍喇
條款:
1. 每個用戶只可參加一次,參加多於一次則視為參加無效。
2. 參加者需於Facebook內留言參加,在Instagram內留言不會計算在內。
3. 用戶需於2022年12月10日完成以上遊戲步驟,方為合資格得獎者。
4. 大會將會隨機抽出十名估中冠軍隊伍嘅參加者。
5. 海洋公園門票只適用於2023年1月2日,逾期無效
6. 所有活動事項或爭議,國際獅子總會中國港澳303區將保留最終決定權。

https://www.facebook.com/lionsru ... ctUnnEgSKzj9zynsP7l
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復