查看: 1000|回復: 4

健康農場之新春小遊戲 | 一人一個親戚新年問你的尷尬問題 贏取鮮味皇子雞

【 健康農場之新春小遊戲 | 一人一個親戚新年問你的尷尬問題 贏取鮮味皇子雞 】
農曆新年大家有冇同姨媽姑姐拜年呢?唔知你地有冇發覺每逢新年,親戚都會特別關心你?小編表示今年又被問到口啞啞,你地又有冇相同經歷呢?
宜家盡情分享親戚新年時問你最尷尬嘅問題啦,小編將會揀選10 個同我一樣咁尷尬嘅朋友,送佢健康農場自家飼養嘅招牌皇子雞乙隻安慰心靈,招牌皇子雞皮黃肉鮮,肥瘦適中,貨源又有保證,好味之餘食得安心又開心‍♀!快啲叫埋親朋好友一齊參加啦‍‍‍!
遊戲玩法:
1⃣ 讚好此帖及健康農場Facebook專頁及追蹤Instagram留意比賽結果公佈
2⃣ 留言一個親戚新年時問你最尷尬嘅問題
3⃣ Tag 3 位朋友及分享此帖(需設定為公開)
活動日期:即日起至2023年2月5日23:59 (香港時間)
得獎公佈日期:2023年2月6日
獎品:招牌皇子雞乙隻 (名額 10 份)  
「健康農場」將個別聯絡得獎者
香港區  用戶參加
如有任何爭議,「健康農場」保留是次活動之最終決定權

https://www.facebook.com/HealthF ... 7siHzVwRZKkKu3ZrXJl
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

【健康農場之新春小遊戲 | 公佈得獎結果】
多謝大家嘅踴躍參與同支持 #健康農場 嘅新春小遊戲,大家反應都好好
我地宜家公佈得獎結果啦
恭喜以下十位得獎者,可以獲得招牌皇子雞乙隻
(Facebook) Cindy yue
(Facebook) Hei man tong
(Facebook) Cherry Yeung
(Facebook) 余好好
(Facebook) Joan Ph Kwan
(Facebook) Ricky Ko
(Facebook) Mui Mui Tam
(Instagram) qq_chinchilla
(Instagram) bobotsang12
(Instagram) koy708

小編會個別私訊得獎者領獎詳情,大家記得留意信箱啦!
健康農場將會有更多活動同優惠比大家 ,記得要緊貼住我地嘅Facebook專頁動態同多多支持呀

得獎者需提交相關個人資料,以作登記及領獎之用,否則作棄權論;若所提供之資料有錯漏或不正確,以致本公司未能通知領獎,本公司概不負責,亦不會補發獎賞。如有任何爭議,健康農場保留最終決定權。
回復