查看: 695|回復: 5

LBuy寵愛您Giveaway EMS 冷熱光子美容機

【LBuy寵愛您Giveaway EMS 冷熱光子美容機】 LBuy寵愛您第二擊‼ 為咗情人節有個甜蜜完美嘅約會,你哋會花幾多心思準備?LBuy全方位照顧你嘅需要擁有各大品牌嘅產品,例如CLÉ DE PEAU、KIEHL‘S、JO MALONE等嘅護膚美妝品,仲有多款PANASONIC、FOREO、YAMAN等等嘅男士同女士護理小家電,幫你保持最佳狀態
宜家機會嚟喇飛雲 只要做齊以下簡單3步,就有機會帶走Dretec EMS 冷熱光子美容機 BE-100(價值HK$998名額3位)。日本品牌Dretec @dretec_hk 嘅EMS 冷熱光子美容機,採用射頻、EMS提升、離子、微電流⚡、振動、冷敷、醫用紅藍光☄等多種先進美容技術,能夠逆轉衰老跡象,絕對係女士們嘅約會前必備嘅恩物自用送禮兩相宜㗎
LBuy寵愛您Giveaway參加方法︰
1. Follow @lbuyhk
2. Comment分享「情人節前夕你會有咩準備」(不多於50字),再tag埋兩位朋友
例︰情人節前我會買新衫同化妝品,仲要用美容儀瘦面,當日扮到靚靚先同男朋友出街 @lbuyhk @ldeluxehk
3. Like & share 此post(中奬時請出示repost cap圖以確認得奬資格)
截止日期:2月6日(星期一)23:59
結果公佈:2月9日
LBuy將會挑選3位最有心思為約會準備嘅朋友,送出Dretec EMS 冷熱光子美容機 BE-100!得奬者將有專人通知快啲comment參加活動,或者tag你另一半入嚟 各位被tag嘅另一半識做啦
更多產品詳情︰http://bit.ly/3XT8ECh
*一切活動詳情,LBuy擁有最終決議權。
#Lbuy #LBuyHK #Dretec #DretecHK #星馳Galaxy #情人節 #情人節快樂 #情人節禮物 #Giveaway #HKGiveaway #情人節Giveaway #EMS冷熱光子美容機 #射頻 #EMS提升 #離子 #微電流 #醫用紅藍光 #約會恩物 #約會必備 #約會準備 #美容小家電 #美容儀 #美容機
https://www.facebook.com/LBuyloh ... 1JLuC8wQefB568KhC3l
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

【LBuy寵愛您Giveaway 結果出爐】感謝各位熱烈參與今次Giveaway‼️ 睇到個個都咁用心為另一半準備,真係甜到入心呀 尤其係以下三位得奬者嘅comment!
ckyrita (Instagram)
Dick Chun (Facebook)
Grace Lau (Facebook)
*排名不分先後,依姓名英文字母排列
恭喜晒以上三位!請三位得奬者於2月14日或之前FB/IG inbox我哋 稍後將會有專人通知您領奬資訊,逾期作廢。
回復