查看: 601|回復: 6

[已截止] 贏一個重拾青春嘅機會‼ NMN Giveaway (至14/6)

贏一個重拾青春嘅機會‼ NMN Giveaway
大家有冇諗過…可以拉長自己條生命線呢?
近排市面大熱嘅NMN被譽為重拾青春嘅仙丹連誠哥同股神巴菲特都有食
NMN已經被研究證實有延緩衰老增強免疫力增加肌肉力量‍♀改善記憶力及認知能力仲有促進心血管健康等多種功效
GIVEAWAY
《拉闊》今次聯同營保康Pro-Nutri送出共1⃣0⃣盒「23000+ 逆齡激活4X配方」,獎品總值高達20,000
依家只要輕鬆做幾個step,就有機會免費獲得2⃣個月量嘅NMN喇
凍齡逆齡話咁易✊快啲叫埋身邊嘅朋友一齊參加啦!
參加方法
1⃣ Follow 營保康 Pro-Nutri 拉闊 Lifestyle Channel
2⃣ Like此post
3⃣ Comment tag 3位朋友
注意事項:
參加次數不限,重覆留言可增加獲獎機會(需tag不同account)
Share上story再tag返我哋都會增加獲獎機率
記得做齊3個步驟啊!
tag假ac/抽獎ac/店舖 將取消資格
截止日期:
2023年6月14日 23:59
公佈形式:
-活動截止後,將於Facebook及IG各選出5名得獎者
-結果會於story公佈,請密切留意最新動態
-得獎者需於24小時內回覆,否則會由下一位幸運兒補上,並不作另行通知
-如有任何爭議 營保康Pro-Nutri 將保留最終決定權

https://www.facebook.com/lifesty ... VvxDus2azgWN5dpuq9l
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

THANKS
回復

THANKS