查看: 1253|回復: 8

海洋公園哈囉喂吸膽小鬼 首推65折輕量級門票

海洋公園哈囉喂吸膽小鬼 首推65折輕量級門票
時間:9月21日至10月31日
詳情:
今年海洋公園「十月全城哈囉喂」門票加價最多4.76%,並首次
推出65折「輕量級」門票。對於被轟勞役海豚演出,園方解釋海豚
每日表演不超過一小時,「所謂的訓練其實是暢游,不是上班。」
海洋公園今年的「哈囉喂」將於下月21日至10月31日舉行,以
「潮鬼」為主題。今年有23個項目,八大鬼屋當中設有全球首個5
D鬼屋,膽大人士可到18層地獄歷險,另有鬼魅冥婚大殿,男、女
玩家需分開「相親」。
很多人不敢進鬼屋探險,公園因而推出「輕量級」門票,玩家可參觀
14個嘩鬼騷,包括華麗壽衣花生騷、末日搖滾大匯演等,以及體驗
日間兒童活動區。
海洋公園主席盛智文表示,今年「哈囉喂」票價上調,因此同時新增
約是成人票價65折的輕量級門票。

回復

話咁快又一年...年年都話想去...但一次都冇去過.
回復

2012~海洋公園十月全城哈囉喂又黎啦!!
優先預訂~至尊門票可獲9折優惠~普通門票低至$199
數量有限!!! 欲購從速~快D打電話黎預訂喇!!!

回復

真係幾抵喎.....好想去!
回復

咁快又哈佬喂~
回復

大家一起去玩啦
回復

大家一起去玩啦
yourfriend 發表於 2012-9-1 20:47

有無SIS係驚驚唔敢去....? 我去過幾得人驚...
回復

甘快又一年,時間過得真快~~
回復

甘快又一年,時間過得真快~~
黎曉君 發表於 2012-9-2 11:12

錯錯錯~~係老左一年至岩
回復