查看: 1121|回復: 4

【Savour Life.Coffee Time】至LIKE品味咖啡生活攝影大賽

【Savour Life.Coffee Time】至LIKE品味咖啡生活攝影大賽

嘩~ 緊急報告! 有人係名店坊倒瀉左杯咖啡呀! 見到嘅人請快D同佢影張合照, 然後send返黎FashionWalk@HangLung.c
om參加【Savour Life.Coffee Time】至LIKE品味咖啡生活攝影大賽啦!

贏左嘅朋友唔單止唔駛罰錢, 仲可以贏取豐富獎品tim~ 大家快d actions喇!

比賽詳情:http://tinyurl.com/9v5sf89

回復

好得意呀, 我又影, thanks for sharing!!
回復

咁我要去chok 一 chok 啦.............................= =+ 大家唔好阻止我!!!!!!!!!!!!!
回復

好cute 呀~~~~
回復

咁我要去chok 一 chok 啦.............................= =+ 大家唔好阻止我!!!!!!!!!!!!! ...
blueholder 發表於 2012-8-17 23:39

真係去左chok?
回復