查看: 9974|回復: 8

[公告] Jetsocome Facebook專頁

我們開了一個新的Jetsocome Facebook專頁

有空請來LIKE我們的專頁

謝謝支持!

http://www.facebook.com/jetsocome
回復

十卜十卜~~~

大家有咩意見~~~歡迎同我地提出啊~~~~{:5_329:}
回復

部份精選優惠和遊戲會經FACEBOOK發放提醒大家,有空可以來看看啊!
回復

選擇"接收通知"就唔怕MISS優惠啦
回復

2016新開始,會試行在FACEBOOK發佈部份精選優惠和到期遊戲,有興趣跟貼啲既會員記得LIKE、追蹤、搶先看我地既FACEBOOK喇!

發佈密度會同大家既反應成正比,大家記得留意喇!
回復

大家有冇留意我地FACEBOOK架?覺得點啊?
回復

我地jetsocome既facebook,除咗會貼著數帖,
仲會貼一啲精選遊戲,有啲係已沉低但就到期,有啲就冇乜人玩想提吓大家玩......易中獎啲架!

如想知道多啲呢方面資訊既話,記得like+追蹤+搶先看我地facebook+接收通知喇!
回復

部份先到先得、截止時間近的遊戲會直接在facebook發佈,敬希注意。
回復

近日會試行多在FACEBOOK發放遊戲資訊,大家記得LIKE定喇!

不過因為資訊太多,怕海嘯,想慢慢玩既當然繼續可以睇返呢度啦!

先到先得遊戲貼到FACEBOOK後都會貼返響討論區,以便公佈結果。
唔好話我地遲呀!{:5_274:}
回復