樓主: 米雪

其他遊戲結果公佈2(大部份需得獎者inbox)

得獎者請於2017年12月20日晚上11:59前,以Facebook短訊 (Inbox message) 傳送至Romoss Hong Kong 專頁,註名為"Romoss 送你一個充滿電的聖誕有獎遊戲“,並提交以下指定資料作核實身份、聯絡得奬者之用途。

Romoss Deluxe Spirit:
歐翠詩
Chu Chu
Sandy Siu
May Claudia Lau
Michael Ng

Romoss Deluxe Crystal:
Joanne Lph
Wai Hei Ng
Wai Ka Ching
Wai Shan Wong
Yvonne Choi

1.得獎Facebook姓名
2.領獎者姓名
3.聯絡電話
4.電郵地址

若得獎者未有於指定時間內發訊息確認,其得獎資格將被取消。Romoss Hong Kong 專頁在收到得獎者的短訊後,會以Facebook短訊回覆得獎者確認得獎安排。再次多謝大家參加本次有獎遊戲。

https://www.facebook.com/RomossH ... ?type=3&theater
回復

【DR.LEE@KOREA 幹細胞黃金還幼水有獎問答遊戲-結果公佈】
感謝一眾粉絲對DR.LEE@KOREA 嘅支持,今次DR.LEE@KOREA 幹細胞黃金還幼面霜有獎問答遊戲嘅反應十分熱烈啊~
我地已抽出50位得獎幸運兒了,恭喜以下幸運兒(facebook name):
幸運兒可獲贈DR.LEE@KOREA 幹細胞黃金還幼水乙枝~今日就會收到確認電郵喇!
DR.LEE@KOREA會繼續努力,為大家帶來更多優質產品,請繼續密切DR.LEE@KOREA的最新動態!

https://www.facebook.com/DrKongHK/posts/1884860781527570
回復

【賞茶送你換票證 】 活動公布結果

恭喜以下被選中的2️⃣5️⃣位粉絲,毎位可獲得《阿媽,今晚食乜餸?》換票證 2️⃣ 張:

Mui Lam Wong
Chris Fung
Chi Ling Chan
Michael Pow
Ricky Yu
Dylan Suet
Suki Yeung
Joyce Chan
Ivy Lau
Wong Ming
Eunice Joeux
Helen Lee
Man Lau
Fun Mok
Sarah Agnes Ng
Hui Xiao
Miu Ping Ng
Cheuk Wa Chan
Ben Cheng
Joe Cheng
Clarence Chan
黎栢特 (Paddy Lai)
Lai Wai Man
Ivy Wong
Carmen Tse

得奬者記得在2017年12月16日前 inbox 賞茶小編,我們會通知你有關領奬事宜。
回復

永年士多

【《最終回》時代轉變‧味道不變‧情懷依舊 - 公佈得獎結果】
一連三個回合都完滿結束,老闆為咗答謝大家嘅踴躍參與同支持,決定加碼,由原先40份增加至48份大獎!

幸運兒如下!好快會有專人同你聯絡。
1.        壽司源送出精選午餐廚師發辦一人前 – 10位幸運兒
Minnie Bear
Winnie Cchan
WiNg TaNg
Natasha Gan
Ip Ip
Cheuk Wai Suen
Jillie Chan
Man Chun Chow
Anthony Chan Ki Him
Ching Ching Chan

2.        三品燒鳥專門店送出廚師發辨二人餐 – 10位幸運兒
Siu Mui Wong
Anson Chan
Fan Wai Ying
Memecice Ng
Mei Sim Siu
Fu Foon Suen
Wallis Chan
Chui Ying
Cally Chan
Lam Wai Ho

3.        永年禮遇通行證一本 – 28位幸運兒
Steven Cheng
Howai Wong
Wing Che Wong
Pekkle Wong
Katherine Tang
Michelle Ng
Py Wong
Macy Chow
Michelle Ng
Skullbaby Yeung
Marco Chen
Christy Ma
Carman Chan
Cheang Haha
Lo Ho Ball
Bonnie Sze
Candy Lai
Nelson Chow Cheuk Sum
Evolta Chan
Michelle Ng
Yan Li
Lam Chi Mei
Janvier Tse
Ken Loveling
Chan Ka Chun
Wong Loveling
Ching Chan
Mavis Lam

請各位得獎幸運兒於27/12或之前inbox姓名及電話號碼,我哋會盡快安排領取獎品嘅細節。
回復

【The Jelly Bean光影聖誕節】有獎遊戲得獎名單

多謝大家參與同欣賞用The Jelly Bean整出嚟嘅燈飾呀!各位得獎者可贏得The Jelly Bean Factory 心形啫喱豆50克乙份!請喺1月12號前以Facebook Inbox方式提交個人資料,包括姓名、聯絡電話及電郵地址,作聯絡領獎之用。嚟緊我哋仲會有更多有獎活動,記得留意我哋嘅專頁喇!

得獎名單 : https://goo.gl/M3pdGx
回復

【將軍澳中心送你 Jamie Oliver 廚具及食品套裝】得獎名單
多謝咁多位參加者提供咁有心思嘅答案,見到大家嘅食譜,小編覺得自己都可以變身小廚神,等小編今晚落廚先~
我哋挑選咗當中最多 like 嘅 4 位,你哋每人可以贏得 Jamie Oliver 廚具及食品套裝一份!另外寫得最有心思嘅一位,可以贏走 Style N’ Cook 火紅珍珠炒鍋 28 厘米一個 (價值 $1,199)!再一次多謝咁多位參加者

得獎者名單如下(排名按 Facebook 名稱):
Jamie Oliver 廚具及食品套裝一份 得獎者
Ivy Li
Michelle Cheung
Tracy Ng
Victor Leung

Style N’ Cook 火紅珍珠炒鍋 28 厘米一個 (價值 $1,199) 得獎者
Hei B Kelly

各位得獎嘅朋友請於 1 月 12 日或之前,將身分證英文全名及聯絡電話以 Facebook inbox message 嘅形式通知我哋,我哋會安排領獎事宜。
回復

《 Afro Ken聖誕沙龍大賽》得獎者公佈:
恭喜以下得獎者
Facebook name: Siu Yan Pang
可獲得Jo Malone (30ML) 香水一枝

得獎者必須於名單公佈後48小時內,將本人真實姓名及聯絡電話電郵到ylppromo@gmail.com,經元朗廣場實證後將安排領獎事宜

如逾期未有提供有關資料,將視為放棄。
如有任何爭議,元朗廣場保留最終決定權

https://www.facebook.com/yuenlon ... ?type=3&theater
回復

【香港和民集團16週年有奬遊戲得獎名單】

頭奬: 雙人日本來回旅遊套票 (價值HKD$20,000) (1名)
1. 羅巧瑩

優異奬: 香港和民集團$100現金券1張 (共16名)
1. Debbie Siu
2. Eric Wong
3. Jade Chow
4. Gary Ng
5. Betty Lee
6. Bobo Cat Tsang
7. Elaine Wan
8. WY Lee
9. Lau PoYuen
10. Momo Ng
11. Nen Wen Kang
12. Vivian Leung
13. Cheung Katherine YF
14. Siutwo Lee
15. Lau Zah
16. 羅巧瑩

得獎者必須於1月10日前inbox有效之聯絡電話號碼、香港身份証中文姓名及郵寄地址給我們,以便安排領奬。資料如有任何不實或遺漏導致未能安排領奬,本公司不會承擔任何責任及不予補發 (您的個人聯絡資料,將只會用作是次領獎之用)。
*$100現金優惠券受有關條款及細則約束,詳情請參閱券上內容。
如有任何爭議,香港和民集團保留最終決定權。
回復

【Fujitsu 紅飾驚喜】得獎名單

大家都好眼利,咁快就發現可以係Fujitsu Mall & 旺角旗艦店買到紅色LIFEBOOK U937!

恭喜以下得獎者贏得 Fujitsu Live! 全景相機一部(價值 $1,699)!

請得獎者於2018年1 月14 日或之前將個人資料(Facebook用戶名稱、中 / 英文全名 [ 須與身份證上相同 ]、聯絡電話及香港身份證號碼頭 3 個數字),以得獎嘅帳戶將以上資料於私人訊息回覆(Inbox)「Fujitsu LIFEBOOK (Hong Kong) 」Facebook 專頁,並註明【Fujitsu 紅飾驚喜】有獎遊戲,以便領獎時核對身份之用。

逾期提交資料則當放棄獎品論。
活動條款及細則:https://goo.gl/SizkuM

想了解多啲Fujitsu嘅資訊,就記住要留意我哋 Facebook 嘅最新消息喇!

#Fujitsu #超輕量 #高品質 #有獎遊戲

https://www.facebook.com/fujitsu ... ?type=3&theater
回復

【Oh My Janice World Tour 2018 演唱會門票 - 得獎者公佈】
恭喜以下呢 2 位用戶,你哋將會各獲得 Oh My Janice World Tour 2018 演唱會門票 2 張!

MusicOne 用戶:

https://www.facebook.com/MusicOn ... ?type=3&theater
回復