樓主: 米雪

其他遊戲結果公佈2(大部份需得獎者inbox)

LENOVO
【輕的方程式 有獎遊戲】得獎者公佈

好多粉絲都積極去估要用幾多個氣球先可以將Lenovo Ideapad 720s (AMD) 升上天,而經過我哋親身實驗,發現只需要4個氣球就可以成功升天!恭喜晒頭十個答中問題嘅粉絲,將會得到Lenovo送出嘅一份藍牙追踪器,請大家以後繼續支持Lenovo專頁,多謝各位。

*得獎者須於2018年3月10日晚上11時59分前Inbox Lenovo HK提供個人資料 (英文全名/手提電話/ 電郵/ 身份證號碼首3位數字連字母)。Lenovo HK收到得獎者個人資料後,將經過Lenovo HK專頁私人訊息回覆領獎安排,逾時者將取消其得奬資格。

https://www.facebook.com/lenovoh ... ?type=3&theater
回復

【你的生日習俗】結果公布
大家啲生日習俗都好千奇百趣喎,小編真係大開眼界!恭喜晒得獎者,麻煩各位得獎者於3月6日前Inbox身份證明文件上嘅姓名同聯絡電話號碼,以便我哋安排領獎,逾期當放棄論。

得獎者名單:https://goo.gl/yJm3do

* 是次收集之資料只作確認領獎用途
回復

【獅子仔去左嘉年華】結果公佈

相信你哋應該搵得好辛苦啦一定!不如睇下獅子仔究竟匿埋咗係邊!

今次活動已經喺2018年3月2日晚上11時59分結束,恭喜以下嘅參加者,你哋將會獲得港幣價值$50超市現金券一張!

得獎名單如下:
Poon Chi Wa
Taffy Wong
Gloria Mui
Chan Yuen Ying
Tsz Yun Ngan
Lau Yuet Ting
Susan Yip
JB Jobo
Mak Sui Ha
Chris Hung
Wai Pat
Sui Yu
Nicky Chan
Kwong TK
Man Man CH
Man Yi Chow
Tung Tung Lam
Calbee Ka
Law Lari Man Lai
Rainy Rainy

得獎者需於2018年3月16下午11:59前將
1) 個人全名
2) 身份証英文及頭 4 位數字
3) 聯絡電話
4) 分享遊戲帖嘅截圖通過Facebook inbox send俾我哋,我哋會有專人通知你嚟領獎。

記得留意獅球嘜 - 唯一香港煉油廠製造 Facebook專頁,更多有獎遊戲等緊你!
回復

#2018新春尋寶大抽獎得獎結果公佈!

屯門市廣場新春尋寶大抽獎結果經已公佈~ 得獎者將會收到中獎短訊~ 快d click 入黎睇下自己中咗咩獎啦!
回復

佈啦【新麻蒲滋味醬油蟹

頭獎:免費醬油蟹1份 (名額3位)
二獎:免費冷麵1份 (名額5位)

恭喜各位,請得獎者 3/15前 inbox我們,如經連結參加的請附上電話及email。多謝支持!

https://www.facebook.com/shinmap ... ?type=3&theater
回復

香港亞洲流行音樂節2018網上登記索取門票中獎者名單

https://hkamf.org/2018/03/12/%E9 ... %E8%80%85%E5%90%8D/
回復

【尋找春天必食餸菜】有獎遊戲得獎名單
大家果然都係精明眼,咁多菜式都畀你睇到!各位得獎者記得要喺2018年3月16日至3月22日期間,以Facebook訊息 (https://clp.to/ICinbox) 回覆本專頁,指明為【尋找春天必食餸菜】得獎者,並提供得獎者英文姓名 (須與身份證相符) 。中電集團會於2018年3月30日或之前發出領獎通知書及確認領獎事宜。中電集團保留對上述得獎安排的最終決定權。嚟緊我哋仲有唔同遊戲、獎品同優惠帶畀大家,記得留意我哋專頁啦!

得獎名單:https://clp.to/2FLFxIP

https://www.facebook.com/lovecoo ... ?type=3&theater
回復

敬請每位得獎者,於2018年4月2日或之前,在我們的專頁 inbox 中提供個人資料 (香港身分證上的英文全名 + 電郵地址 + 聯絡電話) 以作核對身份。
任何得獎者如果未能夠在上述時間之前回覆我們,則當作棄權論。
再一次恭喜每位得獎者,並感謝您們的支持,與孩子一齊拍住上。

Aron Leung
BuBu Jo
Bunny Au
Carly Tsoi
Cheuk Wai Suen
Cheung Lu
Chung Hing Law
Coby Chan
Coco Ko
Eva Li
Florence Shum
Fu Foon Suen
Fungfung Ma
Hero Super
Ho Lung Cheung
Ip Ip
Ironman Ho
Joanne Wong
Joe Hui
Kam Chik Lau
Karie Wong
Kelvin Leu
Kerri Hung
KoKo Ko
Kwok Ching
Lai Lau
Laihing Shue
Lan Wong
Laura Luo
Louise Tse
Mable Chan
Man Chun Chow
Mee Choi
Mei Shan Leung
MK Cheung
Natalie Fung
Nicolas Tung
Nicolee Chann
Phoenix Ching
Rainny Chan
Rosita Lui
SC Leung
Sin Ting Law
Sze Wing Cai
Ting Huen
Tk Ng
Wai Shan Wong
Wai Tsz Lau
Wai Wai Fung
Wan Yu
Wendy Wong
William Hui
Wong Ben
Yan Chau
Ying Ngan
YinYin Leung
Yu Ki
Yung Bee Bee
Zoe Yu
家穎
回復

【Tap & Go x Movie Movie快閃《悍戰太平洋2:起義時空》戲飛獎賞】得獎名單

恭喜各獲得MOViE MOViE Cityplaza《悍戰太平洋2:起義時空》戲飛獎賞嘅得獎者!有關領獎詳情,請即刻Click入:http://bit.ly/2GIMGLt 了解更多~

要領取獎品,請於2018年3月21日上午8:00前以Facebook 私人訊息至Tap & Go Facebook專頁提供你嘅英名全名以作身份核對, 並必須提供郵寄地址以便收取獎品。
回復

【nutrifresh™有獎遊戲結果公佈】
上兩個星期問過大家喺「家中慢煮樂」影片入面,nutrifresh™慢煮棒煮咗三文魚柳幾多分鐘呢?好多觀眾都有留意到係煮咗25分鐘。
特別恭喜以下50位得獎粉絲,佢哋答啱問題之餘,仲可以獲得30個笑印。快啲check下得獎名單有冇你份啦!
請以下得獎者於2018年3月28日下午11時59分前,根據「以下得獎者登記格式」將資料透過Facebook Inbox俾我哋。所有於截止日期前遞交個人資料的得獎者,將於2018年4月13日前接獲專人通知領獎詳情。
快啲將惠康超級市場Facebook專頁設定為「搶先看」,唔好錯過任何至筍優惠嘅資訊!

【得獎者登記格式】
【nutrifresh™有獎遊戲】得獎者資料:
A. (香港身份證上之英文全名)
B. (香港身份證號碼頭4位數字)
C. (香港手提電話號碼)

【得獎名單】
恭喜以下50位得獎者:
1. Tsz Kin Chan
2. Ho Eric
3. Karin Llk
4. Evolta Chan
5. Kanix Lee
6. Jessica Lai
7. Leung Agnes
8. SwEet QuEen LaW
9. Chris Yeung