查看: 757|回復: 1

(創意) 日本叮叮【電車與我 – 尋找香港電車與您的共同回憶】(至13/5)

【電車與我 – 尋找香港電車與您的共同回憶】

上回自我介紹後,提到「香港電車」會同「日本叮叮」合作推出一啲特別嘢,原來就係推出「日本叮叮環保驅蚊劑限量版」,容量係標準裝嘅5倍,仲要送埋電車圖案嘅防敏驅蚊貼(1盒18枚),今次真係將我呢隻蚊趕盡殺絕!

不特止,「日本叮叮」仲話想了解一吓香港人對於「香港電車」嘅感覺,仲話「香港電車」係大家嘅集體回憶,宜家只要大家喺留言分享對「香港電車」嘅感覺,或者曾經有啲咩特別事喺電車發生過而好難忘,講得最有創意嘅20位參加者仲有機會嬴取80M 出品,「日本叮叮 防蚊系列」九巴丹尼士歐盟第五代環保迷你巴士模型1部及日本叮叮環保驅蚊劑35克裝 3盒,價值$204,名額:20個

參加方法:
1)【Like/讚好】日本叮叮FACEBOOK專頁
2) 喺呢個Post【Comment/留言】分享俾我哋知一件曾經喺電車發生過,令你好難忘嘅事;
3) 同時【Tag/標籤】3位朋友
講得最有創意嘅參加者即有機會贏走「日本叮叮 防蚊系列」九巴丹尼士歐盟第五代環保迷你巴士模型1部及日本叮叮環保驅蚊劑35克裝 3盒!(名額:20個)

【遊戲條款及細則】
-- 遊戲於2018年5月4日12:00p.m. - 5月13日23:59 p.m.期間之指定時段內進行,所有遞交時間先後順序均以Facebook顯示為準,參加者不得異議。
-- 得獎名單將於2018年5月16日於Facebook內公佈。
-- 得獎名單公佈後,將會有專人聯絡得獎者告知領取獎品方法。
-- 請得獎者收到通知後,於14日內回覆相關領取獎品方法,逾期當棄權論。
-- 獎品不能兌換現金或其他獎品。
-- 每人只可參加一次。
-- 參加者於參加遊戲之同時,代表其同意並接受此等條款及細則。
-- 如有任何爭議,威發藥業有限公司將保留最終決定權及解釋權。

https://www.facebook.com/japandi ... ?type=3&theater
回復

【尋找香港電車與您的共同回憶】得獎名單

恭喜哂以下20位參加者!

1. Yung Bee Bee
2. Waikeung Wu
3. Chow Vic Vic
4. Wing Wu
5. Issac Lam
6. 陳雋賢 (Johnny Chan)
7. Wai Chun Olivia Choi
8. Juninho Kwok
9. Florence Shum
10. FungPui Yi
11. Lene Tung
12. Ka Yi Lau
13. SN Choi
14. Daisy Choi
15. Pat HT
16. Jason So
17. Chi Sing Poon
18. Wai Ka Ching
19. Vinci Man
20. Minna Ng

得獎者請留意inbox訊息,專人會短時間內盡快聯絡閣下,以便核對資料及有關領獎安排。

再次多謝各位嘅參與!

請得獎者收到通知後,於14日內回覆相關領取獎品方法,逾期當棄權論。
回復