查看: 1970|回復: 4

HKTVmall感謝祭 利潔時產品 感謝祭震撼價

【利潔時產品 感謝祭震撼價立即選購】
萬眾期待嘅HKTVmall感謝祭返嚟啦!
踏入秋高氣爽嘅季節,天氣凍咗就梗係想匿喺被窩入面,足不出戶就可以瘋狂Shopping啦!依家機會嚟啦飛雲,由11月1日至11月7日,利潔時準備咗唔同嘅家居產品優惠畀大家!
仲唔快D將禮品帶返屋企!? 立即選購:https://bit.ly/3mmM1FZ
碧蓮-各款超強萬用去漬霸 (900g+200g/800g+200g) 買一送一
碧蓮-Oxi Action衣物洗衣去漬預潔劑 (震撼價 $32)
碧蓮-衣物洗衣去漬預潔劑 (震撼價 $44)
護麗-衣物洗衣液 (震撼價 $48/2件)
瑕辟-強力去漬潔廁啫喱 (震撼價 $40/4件)
咁抵玩嘅優惠就梗係唔可以錯過啦,嚟利潔時HKTVmall旗艦店瘋狂搶購啦!
優惠日期:11月1日至11月7日
*活動受條款及細則約束。優惠只適用於2021年11月1至7日期間的訂單。所有貨品/贈品數量有限,送/售完即止,並以購物車顯示為準。 圖片只供參考,一切以實物為準。
#等咗咁耐 #HKTVmall終於感謝祭返嚟啦 #限定優惠 #衣物保養 #HKTVmall #洗出全新嘅你 #靚衫都要保鮮 #衣物保養 #ootdhk #日常穿搭 #去漬法寶 #洗衫恩物 #洗衫 #碧蓮 #VanishHK

https://www.hktvmall.com/hktv/zh ... E5%BA%97/s/H1010005
回復

thanks
回復

Thanks
回復

THANKS
回復

Thanks
回復