查看: 2539|回復: 3

[先到先得] 分享你嘅Hooman Moment贏大獎!

【聖誕送禮時光】分享你嘅Hooman Moment贏大獎!
未開業先興奮!Hooment人寵生活館即將開業之際,迎來第一個聖誕節,我哋決定將緊張又興奮嘅心情,感染你哋每一位!相信你同毛孩都有好多難忘又搞笑嘅「毛ment」,不妨同我哋開心share吓,只要上載毛孩嘅歡樂照片,就有機會贏得Hooment 2021 精彩聖誕禮盒乙份,總值超過港幣400元!
禮盒內容︰24日聖誕倒數禮盒、貓狗乾糧試食裝、2022年貓狗月曆及其他神秘禮品
換領方法︰
1. 讚好此專頁及帖文
2. 留言處Tag兩位朋友
3. 填妥表格 (https://bit.ly/hooment-christmas2021 ) ,並成功提交,首90位成功登記嘅主人就可以獲得禮盒乙份。
活動日期︰
2021年11月24日至12月3日(12:00)
條款及細則︰
- 參加本活動前,所有參加者必須細閱及遵守本條款及細則,凡參與此活動之人士即表示同意並接受本條款及細則之約束。
- 一份登記表格只適用於一隻寵物及一位主人,如需要為多於一隻寵物領取禮品,請以另一位授權人資料重新填寫表格。
- 重覆遞交之表格均視為無效。
- 是次活動名額有限,先到先得,額滿即止。
- 如有任何爭議,Hooment保留最終決定及解釋權。

https://www.facebook.com/2385004 ... 99300145331578/?d=n
回復

Thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復