查看: 2090|回復: 3

買同舟口罩即送 Oki/傭仔/DDEDx東尼電機透明筆袋/arhoTV 日新百鬼城硅藻土吸水墊

【同舟秋祭第三彈】買同舟口罩即送 Oki/傭仔/DDEDx東尼電機透明筆袋/arhoTV 日新百鬼城硅藻土吸水墊
.
琴日感恩節,同舟趁住呢個感恩嘅季節,我哋想用行動回饋大家呢一年嘅支持!嚟緊嘅日子,同舟團隊會繼續出盡120分嘅力,為本土經濟、本土文創 #盡做!
由27/11 18:00,喺小魔怪網站、全線同舟文創同埋文具佬門市,就有喺以下優惠二選一*

付款時輸入優惠碼「AS1CASE」
買任何同舟/獅子山醫療口罩,即送你琉球皇Oki/者傭仔日記/DDEDx東尼電機透明筆袋一個^!大家落單嘅時候記得喺訂單備註寫低想要嘅款式#,同事出貨時會盡量滿足大家嘅訴求,但因為每款數量有限,唔想心水款俾人搶晒就要趁早喺網站落單喇
付款時輸入優惠碼「AS4ARHOMAT」
上次同舟秋祭第二彈買四盒送arhoTV日新百鬼城硅藻土吸水墊嘅反應熱烈, ⚠緊急加推⚠ 最後400張!買4盒同舟/獅子山醫療口罩(其中一盒必須為arhoTV x 同舟口罩),就送你arhoTV日新百鬼城硅藻土吸水墊一塊** ,數量有限,送完即止!真係最後機會喇,手快有手慢冇
「同舟秋祭」選購網址:https://bit.ly/3nowRQV
喺網站落單嘅朋友留意返喇,如果想換領贈品嘅朋友,記得付款之前要輸入優惠碼,系統就會將贈品放入購物車;但贈品數量有限,送完即止,唔想錯過,就記得要快啲行動喇‍♂
#同舟 #同舟口罩 #秋祭 #口罩優惠
* 每張訂單限使用優惠一次,優惠碼不能同時使用
* 所有贈品數量有限,送完即止
^ 贈品共有5款可選,分別次琉球皇Oki 小清新/ 琉球皇Oki 日本風/ 傭仔在英國/ 勿演在日本/ DDED X 東尼電機愛角動物,指定款式換完後會以其他款式代替,每張訂單限送一件
# 未註明的訂單將會隨機發貨
**不設寄送,限門市自取
**訂單須選購至少一盒arhoTV日新百鬼城X同舟口罩,每張訂單限送一件

https://www.facebook.com/unitemaskhk/posts/445401303772197
回復

THANKS
回復

thanks
回復

thanks
回復