查看: 1304|回復: 3

[已截止] 預告: 代謝健康小教室 Final EP #METAholic — 星級神秘嘉賓揭曉

【代謝健康小教室 Final EP #METAholic — 星級神秘嘉賓揭曉】
WOW WOW WOW!原來 #代謝健康小教室 最後一堂 #METAholic 嘅星級神秘嘉賓係 小方 Alex Fong 方力申 佢會同市場推廣經理 Mandy Wong 同產品培育主任 Koey Tsang 一齊傾下 #代謝健康 嘅問題,仲會分享佢多年 keep 住標準運動員身型同體魄嘅秘訣‍♀ 同場仲會加映 ✅ageLOC® META 沛活 全新版本詳細分析 + ✅提升代謝健康小 tips 你哋又有無啲咩想問小方呢?而家即刻留言,小編到時會隨機抽幾條問題同佢傾吓計!
重點重點小方喺 LIVE 期間仲會同大家玩互動小遊戲,我哋將會送出‼10 張無門檻嘅 HK$100 現金卷‼俾大家去 Nu Town 瘋狂掃貨 記住一定要由頭睇到尾,咁先有機會贏走 COUPON 㗎!
想得到 META 最新資訊 + 同小方現場直播傾下計,記得 mark 實星期三晚上 7 點,準時喺 Facebook NU SKIN HKMC Business Page 同 官方 Instagram @nuskin_hkmc 收睇 LIVE 啦
【有獎 CLS 遊戲】
咁開心嘅事當然要同朋友仔分享!而家只要 1⃣like、2⃣share同喺呢嗰 post 下面 3⃣comment「#METAholic」,就有機會贏得HK$100 無門檻現金卷乙張!我哋會喺 LIVE 開始時抽出 10 位幸運兒,即刻 share 俾親朋戚友,約埋一齊星期三晚睇直播啦,約定您到時見
#NuSkin #NuSkinHKMC #ageLOC #META #ModernLifeSolution #PurpleUpYourModernLifestyle #METALifeBetterLife #都市健康由紫起 #代謝健康小教室FinalEP #神秘嘉賓 #有獎遊戲 #直播

https://www.facebook.com/NUSKINH ... ts/1250397408801707
回復

THANKS
回復

thanks
回復

thanks
回復