查看: 1820|回復: 4

MBeauté 魅人【 DELTAt 「聖誕 Fun 享」有獎遊戲】 (至13/12)

【 DELTAt 「聖誕 Fun 享」有獎遊戲】
聖誕節就到啦!同一班朋友出去歡渡佳節,又點可以缺少一隻「出位」嘅腕錶?今個聖誕,MBeaute x DELTAt 同您一同「Fun」享聖誕喜悅,為您送上曾奪得意大利 A'DESIGN AWARD 獎項嘅 DELTAt NBS 系列腕錶!
想參加及贏取 NBS 系列中嘅 MKI-TSU 腕錶(價值 HK $9,522),立即留意以下參加方法,把握機會啦!
參加方法:
1. 讚好及追蹤 MBeauté 魅人 及 DELTAt Watch HONG KONG Facebook 專頁
2. 讚好及分享此帖文
3. Tag 2 位朋友,並寫下 「理想『型格鐵漢』應具備的條件」(可以上傳照片代替)及解釋為什麼 DELTAt NBS 是最適合他的聖誕禮物
4. 每則留言須至少有 20 讚好方符合參加條件
得獎方法:最有創意嘅留言 + 符合以上參加條件嘅參加者將獲得 DELTAt NBS 系列 MKI-TSU 腕錶一隻(名額:1 名)
活動日期:2021 年 11 月 29 日至 12 月 13 日晚上 6 時
得獎結果公佈日期:2021 年 12 月 15 日 (晚上 6 時於帖文留言區公佈得獎結果)
#MBeaute #DELTAt #Giveaway #有獎遊戲 #聖誕節

https://www.facebook.com/mbeaute.hk/posts/675076553872397
回復

THANKS
回復

THANKS
回復

thanks
回復

【「 DELTAt 『聖誕 Fun 享』」有獎遊戲得獎結果】
今次活動嘅得獎者係… Suye Choi

好多謝大家咁踴躍參與今次遊戲,我哋一齊恭喜以上得獎者啦!請得獎者透過私訊(Facebook Inbox)聯絡我哋 @MBeauté魅人,以確認得獎資格及了解詳細領獎安排。今次未被選中亦唔洗失望,我哋會繼續喺 Facebook 為大家帶來更多購物優惠同準備更多有獎遊戲,希望大家多多支持
回復