查看: 2328|回復: 6

[推廣-新界區] (22/1仲有) TASTE x FRESH新鮮生活綠楊分店開幕送風車、Staycation收納包或 $28開幕現金券

TASTE x FRESH新鮮生活 #綠楊分店 正式開幕嘅大日子21/1啦 慶祝活動又點少得你?
1⃣拼圖尋寶遊戲 (21/1限定)
到指定12個專區搵齊12塊puzzle,拼出成幅完整拼圖就可以換領Staycation收納包1個(價值$58) 或 $28開幕現金券1張
2⃣免費送幸運風車 (21/1-23/1)
只要LIKE我哋 FRESH Facebook專頁,就可以換領開運風車1份 齊齊行大運

https://www.facebook.com/freshne ... sts/477675190638884

更新:1.22仲有少量呀︱
我哋聽到喇!好多街坊話琴日趕唔切嚟綠楊店砌puzzle換收納袋/優惠券
我哋尚餘極少量名額,今早會繼續於店前派發底版,派完即止。See You~
-換領禮品詳情-
日期:1月22日(星期六)
時間:10:00am - 06:00pm
地點:綠楊坊2/F花園餐廳旁
6點後可到FRESH新鮮生活(綠楊店)店內Meat Market換領
日期:1月23日(星期日)
時間:07:30am - 10:30pm
地點:FRESH新鮮生活(綠楊店)店內Meat Market
回復

thanks
回復

Thanks
回復

Thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

我哋聽到喇!好多街坊話琴日趕唔切嚟綠楊店砌puzzle換收納袋/優惠券
我哋尚餘極少量名額,今早會繼續於店前派發底版,派完即止。See You~
-換領禮品詳情-
日期:1月22日(星期六)
時間:10:00am - 06:00pm
地點:綠楊坊2/F花園餐廳旁
6點後可到FRESH新鮮生活(綠楊店)店內Meat Market換領
日期:1月23日(星期日)
時間:07:30am - 10:30pm
地點:FRESH新鮮生活(綠楊店)店內Meat Market
回復