查看: 1720|回復: 4

(得獎者inbox) MCP 迎春送祝福有獎遊戲|送「我不是胖虎」造型地氈乙份

【#迎春送祝福有獎遊戲|送「我不是胖虎」造型地氈乙份】
「我不是胖虎」第一次嚟到MCP CENTRAL & MCP DISCOVERY 同大家拜年,點可以無禮物呢?即刻變身「送禮虎」送禮物畀大家!只要為「我不是胖虎」嘅搞笑可愛pose配上有趣嘅賀年祝賀語,最有創意嘅5位參加者就有機會贏到「我不是胖虎」地氈,而最搞笑嘅20位參加者就有機會贏到「我不是胖虎」新春限量揮春窗貼 乙對,今個新年笑聲不斷!今個新年笑聲不斷!
【遊戲獎賞】
最有創意獎—「我不是胖虎」造型地氈 乙份(名額︰5名)
最搞笑獎—「我不是胖虎」新春限量揮春窗貼 乙對(名額:20名)
【遊戲玩法】
1.「Like / 讚好」MCP CENTRAL & MCP DISCOVERY 之 Facebook專頁及Instagram帳號 (@MetroCityPlaza)
2.「Like / 讚好」Facebook 遊戲帖文及留言欄「Tag/標籤」2位朋友,例如「@ABC @DEF 虎年開心事特別多,你都分享一個」
3.完成後必須於參加表格 https://forms.gle/LphHoBdNSha6hs1NA 回答問題並填妥個人資料
4.完成以上步驟而最有創意的5位參加者即可獲得「我不是胖虎」造型地氈乙份(名額︰5名); 最搞笑的20位參加者就有機會贏到「我不是胖虎」新春限量揮春窗貼 乙對 (名額:20份)
活動日期:由即日起至2022年1月24日(香港時間23:59)
結果公布: 2022年1月28日下午於遊戲帖文留言位置上公佈名單
#MCPCENTRAL #MCPDISCOVERY #MCP新都城中心 #MCPromotion #2022虎年 #迎春接福袋有獎遊戲 #hkshoppingmall #hkshopping #hkmall #Jetso

https://www.facebook.com/MetroCityPlaza/posts/10160974985379714
回復

thanks
回復

Thanks
回復

Thanks
回復

【#迎春送祝福有獎遊戲】已經完滿結束,多謝各位踴躍參與!恭喜以下25位得獎者!而今次未能得獎嘅朋友唔使灰心,小編會不定期推出有獎遊戲同大家玩㗎,大家記得留意住我哋Facebook專頁同IG啦!
以下得獎者將獲贈「我不是胖虎」造型地氈 乙份(名額︰5名)
Lam Man Hin
Lau Ying Ho
Li Sin Yi
Ng wai ho
Yu Chau
以下得獎者將獲贈「我不是胖虎」新春限量揮春窗貼 乙對(名額:20名)
Chan Yat Hung
Chang Wing Chi
Chen Jiaxin
Fok Ka Man
Fung Yim Ping
Hau Hoi Kiu
Ho Kit Chan
Hui Ching Shan
Kwan Tsz Ho
Lai Suk Yee
Lam Hon Po
Lam Pik Shan
Law wai hung
Leung Ching Yee Angel
Li Wing Hong
Lok Kap Shing
Wong Kam yin
Wong Kin Yan
Wong On Wah
Yeung Chor chun
請以上得獎者喺2022年2月4日或之前以Inbox /私訊聯絡我哋,提供你嘅身份證英文姓名、聯絡電話、已讚好Facebook專頁及Instagram的截圖,以取得領奬詳情,如未能喺限期前提供資料,將視作放棄論,敬請留意!
回復