查看: 1261|回復: 7

愛吃請留言 渣打請你食飯(愛吃請留言 渣打請你食飯(8/7)

【愛吃請留言 渣打請你食飯】
如果有餐免費嘅飯喺你面前,但一定要同朋友開心Share,你會揀食啲咩?
即刻留言話我哋聽你想渣打請你食啲咩,隨時贏走foodpanda電子優惠券(價值HK$200) ,名額共20位!
問題:如果渣打請你同朋友食飯,你最想同朋友開心Share食啲咩?
‍♀ 遊戲玩法:
1. Like呢個Post
2. 喺呢個Post下面Comment話畀我哋知想渣打請你食咩,再tag 3個朋友
3. 渣打會以隨機抽獎形式喺留言欄入面抽出20個得獎者
遊戲時間為即日起至2022年7月8日晚上11時59分,得獎名單將於留言欄內公佈,並有專人聯絡領獎事宜!
有關抽獎優惠詳情,請參閱: bit.ly/3ytte1E
未知自己中唔中獎但都想又食又賺?咁就記得即刻登記渣打嘅「食肆簽賬獎賞」喇!
成功登記嘅渣打信用卡客戶憑卡喺2022年6月及7月內合資格本地食肆或外賣美食平台簽賬就可享高達HK$500現金回贈;而用渣打國泰Mastercard®就可享低至HK$2=1里數 (高達額外5,000里數)!今次仲無累積及最低簽賬要求㗎!
登記名額40,000個 ,先到先得,你又點可以錯過呢個機會?即刻登記:bit.ly/3nx6zet
借定唔借?還得到先好借!受條款及細則約束。

https://www.facebook.com/standar ... v4JP7uJqrGGTAWVUNTl
回復

thanks
回復

THANKS!
回復

thanks
回復

Thanks
回復

thanks
回復

Thanks
回復

【愛吃請留言 渣打請你食飯】抽獎
多謝大家踴躍參與!得獎嘅幸運兒分別係:
Kenny Sun
Yoyo Chan
Hannah Hung
Sim Yee
Vince Ch
Iris Chan
Moon Chung
Gor Mo
Ntamio Chan
Jenny Law
Fan Wai Ying
Isaac Kwong
Wong Ben
Singho Li
David Manman
Crystalp Ho
Apple Wong
Maggie Ve
Carine Wong
Yan Liauw
請以上得獎者於2022年7月25日(星期一)晚上11時59分或之前向本專頁發送Facebook私人訊息以領獎並提及“渣打請你食飯”此字眼,之後得獎者就會收到有關領獎詳情。再一次多謝大家嘅參與,期待下次再請你食飯!
回復