查看: 1181|回復: 4

DHL Express【夏日有獎遊戲:分享最深刻嘅水上活動經歷】

【夏日有獎遊戲:分享最深刻嘅水上活動經歷】
夏日熱辣辣☀ 同陽光玩遊戲梗係要準備充足啦喺享受一下陽光與海灘 感受海風玩下水降溫⛴嘅時候,大家啲隨身物品點擺好呢 我哋幫你諗好喇!依家只要分享一次你最深刻最獨一無二嘅水上活動經歷 就有機會贏取DHL防水袋喇 即刻搶先分享你嘅水上活動經歷啦!
遊戲玩法:
1. Follow「DHL Express Hong Kong」Facebook專頁及讚好此帖文,
2. 留言分享最獨一無二嘅水上活動經歷,並Tag最少兩位朋友。
3. 留言最特別嘅參加者將獲得DHL防水袋一個,名額8位。
4. 截止時間:2022年7月31日下午11時59分
5. 條款及細則:https://bit.ly/3zzXjwZ

https://www.facebook.com/DHLExpr ... 48/2432513826900339
回復

thanks
回復

thanks
回復

多謝各位分享深刻嘅水上活動經歷!
恭喜以下得獎者,我哋將會透過Inbox通知大家禮物換領詳情。再次感謝大家踴躍參與~
Gorf Eht EpEp
Icris Yeung
Mario King
May Ng
Osnah Lai
Shun Lam
Timmy Law
Yanyan Chan
回復

thanks
回復