查看: 1288|回復: 3

(得獎者inbox) ICBC (Asia) 【手機銀行基金平台新體驗有獎問答遊戲】第一擊 送你HK$100超市...

【手機銀行基金平台新體驗有獎問答遊戲】第一擊  送你HK$100超市購物禮券
想探索實現理財目標嘅機會?不如同我哋一齊踏上財富寶藏之旅啦!一出發,我哋率先發現嘅線索,係工銀亞洲手機銀行基金平台推出咗嘅全新搜尋功能,根據唔同條件快速搜尋感興趣嘅基金,仲可以點擊「★」鍵加入或移除心水基金於「我的喜愛」列表!即刻下載工銀亞洲手機銀行發掘更多新功能,並喺下面留言話畀我哋知,有機會贏取HK$100超市購物禮券!
除咗玩有獎問答遊戲外,新投資客戶經電子渠道認購指定理財產品完成合資格交易,可尊享高達HK$25,000回贈(「網上理財交易賞」^)。有獎問答遊戲陸續有嚟,想繼續同我哋一齊搵寶藏線索,就記得留意之後嘅post同開心share畀親友啦!
遊戲玩法:
1. 讚好 ICBC (Asia) 專頁 及 呢個遊戲帖文。
2. 喺留言欄講岀一個工銀亞洲全新基金服務體驗的新功能並分享你會如何使用這個功能。
3. Tag三位你想推薦使用工銀亞洲全新基金服務體驗嘅朋友。
4. 獲工銀亞洲選為最有心思同創意留言嘅20位參加者,可獲取HK $100超市購物禮券。
開始日期:2022年7月25日
截止日期:2022年7月31日
得獎公佈日期:2022年8月5日
條款及細則:https://bit.ly/3olRkFG

https://www.facebook.com/icbcasi ... btmwShaZ2PX566vxgVl
回復

thanks
回復

thanks
回復

【手機銀行基金平台新體驗有獎問答遊戲】第一撃得獎公佈!
得獎者名單新鮮出爐!
恭喜以下20位幸運兒,每人可獲HK$100 超市購物禮券乙張!再次多謝大家參與。嚟緊我哋就會有新一輪有獎問答遊戲,記得密切留意我哋ICBC (Asia) 專頁同立即下載工銀亞洲手機銀行,體驗基金升級介面同功能,了解更多基金同有獎遊戲資訊!快啲叫埋朋友“Like”我哋專頁啦!
20位得獎者(按英文字母順序排列):
Abe Cheung
AlliSon Chan
Brown Lo
Candy Chau
Chan Kita
Charlie Wong
Cheung Chi Kong
Eva Li
Gary Chan
Gloria  Ching
Katie Chan
Li Ci Chan
Lo Cola
Lok Ka
May Ng
Quenniee Ma
Tai Man Chiu
Wong Nanny
Woody Chu
Yan Yan Lo
得獎者請於2022年8月8日或之前將已讚好ICBC (Asia) Facebook專頁同遊戲帖文嘅截圖證明透過Facebook inbox傳送至ICBC (Asia) Facebook專頁,逾期作放棄論,我哋將會有專人經inbox通知 閣下領取獎品嘅方法!
回復