查看: 1412|回復: 4

[推廣-港島區] 屈臣氏回收推廣車星期六 6/8 出發 (6/8)

【有麗英快閃仲唔mark定calendar? 回收推廣車今個星期六 6/8 出發啦!】​
社區回收推廣車今個禮拜六就會喺銅鑼灣恩平道回收空瓶,以實際行動回饋社會環境!​
​活動時間:2022/8/6 (六) 11:00 am- 7:00 pm ​
活動地點:屈臣氏銅鑼灣恩平道分店外 ​

我哋仲為大家準備一系列活動同優惠,等我同大家逐一介紹啦! ​
大家睇左麗英為延續美麗回收計劃拍嘅MV未呢~ 睇咗就快啲返去睇多次!因為而家只要share 同埋 like MV Facebook post,然後攞空瓶(最多10個)去屈臣氏銅鑼灣恩平道分店嘅話,就可以免費領取一支IMEW水感爆水霜(價值HKD159)或L'OREAL PARiS活力緊致修護精華液(價值HKD345)啦*! 數量有限,送完即止,要攞就快啦!當日回收空瓶仲可以得到雙倍延續美麗電子印花添^!(只限屈臣氏銅鑼灣恩平道分店㗎咋) 推廣車仲會有小游戲準備畀大家,贏左都有小禮物㗎+~​

係咪已經覺得好吸引呢~今次驚喜仲未完啊! 麗英都話要來推廣車快閃,同大家一齊回收、一起變靚!! 如果大家大約12:45 pm 嚟嘅話就有機會見到佢㗎啦!☺​
咁精彩我都想快啲到星期六啊 咁約定大家星期六見啦~!​

了解更多 : https://bit.ly/3t5SUye

#hkwatsons #LookGoodDoGoodFeelGreat #DoGood #BeautyForTheFuture #延續美麗回收計劃 #屈臣氏易賞錢會員 #WeAreLoreal #Sustainability

* 每人限換領IMEW水感爆水霜或L'OREAL PARiS活力緊致修護精華液一次,名額共300個,數量有限,送完即止。​
^ 只限於 6/ 8 當日於屈臣氏銅鑼灣恩平道分店參與延續美麗回收計劃回收的客人,而雙倍電子印花將會於回收空瓶後14個工作天內自動存入閣下易賞錢會員帳戶。​
+ 禮品數量有限,送完即止。

https://www.facebook.com/watsons ... 4/5424990867546491/
回復

吉樽最少1個,最多10個,可以去到恩平道分店收銀處換拎,現在目測20個人左右。

評分

查看全部評分

回復

THANKS
回復

thanks
回復

Thanks
回復