查看: 1142|回復: 6

Wacom送電腦節門票

【很想要吧?Wacom送電腦節門票!】
8月活動多鑼鑼,月頭有動漫節,嚟緊又有一年一度嘅香港電腦通訊節。無錯,我哋又有攤位啦,錯過動漫節嘅你,話咁快又有多一次機會見我哋啦!……咩話,要買飛不了?飛係唔需要買㗎,係用實力贏返嚟㗎!
Like一Like呢個post,再講出「最想有場內優惠嘅Wacom繪圖產品」同埋原因,即有機會贏取兩張門票(名額15個),可以約埋朋友一齊入場啦!~
到時除咗可以體驗Wacom 各款繪圖產品,有咩問題都可以問我哋嘅專業銷售人員,解決咗返到屋企用就更加安心啦!當然仲有大家最期待嘅會場優惠,都係留畀大家入場揭曉啦!
攤位詳情
日期及時間:8月19至21日(上午10時至下午9時半)/8月22日(上午10時至下午6時)
地點:香港會議展覽中心
攤位號碼 : M32
條款及細則:
*活動日期由即日起至8月11日23:59截止。
*得獎消息將於8月12日前公佈,門票會以郵寄方法送出。
*得獎者需於48小時內回覆領獎訊息,逾期即取消資格,不會安排補發奬品。
*每個Facebook帳戶只能參加遊戲一次。
*所有入場人士必須配戴口罩方可進場,亦需遵守香港電腦通訊節主辦機構及香港會議展覽中心公佈的防疫措施。
*如有爭議, Wacom Hong Kong 保留最終決定權。
#wacom #wacomhk #wacomhongkong #電腦通訊節 #香港電腦通訊節2022

https://www.facebook.com/WacomHo ... rkdpWPtjgRoAwzR6Zyl
回復

THANKS
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

【很想要吧?Wacom送電腦節門票!】得獎者公布
感謝大家參與「很想要吧?Wacom送電腦節門票!」活動,恭喜以下參加者喺活動中獲獎,請於2022年8月14日或之前連同以下資料inbox我哋登記領獎,逾期提供資料將被視作放棄,再次感謝閣下的參與 。
( 注意 * 門票將透過順豐速運送出,請填寫正確順豐收件地址及網點代碼 )
活動名稱:【很想要吧?Wacom送電腦節門票!】
收件人:
收件人電話:
順豐收件地址及網點代碼(如有):
得獎名單(排名不分先後)︰
@ Ed Lau
@ Cherry Ma
@ Cross Vadar
@ Tina Kwong
@ Lillian Chow
@ Collins Yung
@ Cissy Shek