查看: 2083|回復: 7

[推廣-全港各處] 免費換領Borghese<Fango美膚泥漿 1 星期體驗裝*>(至25/8)

今次會用到MESSENGER

【立即體驗 #Fango美膚泥漿 Self Care的療癒力量】
想係忙碌中Keep住對生活嘅熱情同活力? 秘密就係Self Care嘅療癒力量! 向來十分注重身心健康嘅歌手 #姜麗文 #lesleychianglove,分享佢嘅Me Time心得: 「我堅持每天都有Me Time ,做自已鍾意嘅事,最鍾意用Borghese #Fango美膚泥漿 做個 Home Spa,以柔軟水潤嘅觸感、配上療癒嘅Home Spa香氣,為肌膚 排毒、修護,敷完之後,皮膚同心情都放鬆哂! 」
立即開始體驗極具療癒效果嘅 Fango Self Care時光啦!
免費換領<Fango美膚泥漿 1 星期體驗裝*>
立即登記: https://bit.ly/3SEFYL3
成功登記後可於門市免費換領美膚泥漿 – 牛油果清爽配方 1星期體驗裝。
*數量有限,送完即止。受條款及細則約束

https://www.facebook.com/borghesehk/videos/864678904911738/
回復

thanks
回復

Thanks
回復

Thanks
回復

thanks
回復

Thanks
回復

thanks