查看: 1096|回復: 5

[已截止] 【amJetso留言即送「稻香月餅券」!】稻香4款月餅傳承經典.創新配搭.送禮首選

【amJetso留言即送「稻香月餅券」!】稻香4款月餅傳承經典.創新配搭.送禮首選
話咁快中秋節就到啦,唔知大家會買傳統定新派月餅應節呢?今年稻香一共推出4款月餅,有經典傳統口味,亦有創新口味配搭,加上精美得體嘅包裝,無論買畀自己同屋企人食,定係送禮,都係不二之選。
1⃣雙黃白蓮蓉月餅—傳統經典中秋味道
2⃣迷你奶皇流沙月餅—香滑濃郁爆餡
3⃣金腿伍仁月餅—長輩至愛,食完會齒頰留香
4⃣綜合麻糬月餅—新推出創新配搭好滋味
想知綜合麻糬月餅呢款新口味有咩咁特別?立即去片睇下▶,再玩埋遊戲贏走「稻香月餅券」乙張,同親朋戚友歎住稻香月餅賞月啦!
送出獎品:「指定月餅券乙張」
雙黃白蓮蓉月餅 (價值$168) 名額5個  
金腿五仁月餅 (價值$188) 名額2個  
迷你奶皇流沙月餅 (價值$158) 名額3個
名額:10份
參加方法:
1. 讚好 am730 專頁
2. 讚好 稻香集團 專頁  
3. Like及Share此Post
4. 留言「想邊歎稻香月餅邊賞月」及tag 2個朋友
5. 我哋會PM你參加方法
條款及細則:
- 截止日期:2022年8月23日,時間23:59。
- 每人只限參加一次。
- 必須完成以上步驟才合乎參加資格。
- 詳細條款及細則,請參閱遊戲登記專頁。

https://www.facebook.com/am730hk ... JXpgovxm4ZrMb1fPwXl
回復

THANKS!
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復