查看: 1561|回復: 6

UNIQLO新都城店開幕買滿$380送「本地文化原創系列」指定貼圖款式限定三用袋

【新都城店開幕  首次進駐將軍澳寶琳  必睇獨家優惠及禮遇】
https://www.uniqlo.com.hk/zh_HK/store_opening_mcp.html
將軍澳寶琳新都城店 9 月 23 日 10 AM 即將盛大開幕啦 UNIQLO LifeWear 理念連繫毗鄰社區, 致力於將持續進化嘅高品質單品及更優質嘅生活帶到每個人身邊,共創美好生活。今次新店開幕 ,我哋誠意獻上新店開幕禮遇及獨家限定優惠  應援各位 Fans 嘅轉季生活!當日我哋 9:55 AM 仲有 LIVE 同大家直擊現場 , 到時記得一齊睇啦!
新店獨家限定優惠  
✅ 機能時尚外套 $199  起:無論係日常出行或郊遊遠足都可以著上呢件外套✌具有 #跣水、#防風、#抗UV☀ 等實用機能,令你喺任何時候都感到自在舒適,盡情享受戶樂趣!
✅ 百搭 HAORI $149  起:恰到好處嘅自然寬鬆感,休閒好搭配✌無論開胸或層次穿搭都可以幫你輕鬆抵禦秋天忽冷忽熱嘅氣溫變化,穿出超時尚百變層次感造型
✅ 皇牌 T 恤 $59  起:豐富色彩隨心搭配  合身剪裁嘅圓領 T 恤,係秋日層次穿搭嘅必備單品,無論返工或者日常出街都適合!
✅ 舒適內衣 $129  起:無網線設計令妳整天都無束縛感,為你帶嚟超舒適穿著體驗!更有優雅 #蕾絲款、美型 #3D貼合款、舒適 #運動款 供你選擇,完美承托各種胸型。
✅ KIDS 人氣外套 $149  起:機能款連帽外套係寶貝換季必備嘅 #穿搭神器,輕鬆適應早晚大溫差  戶外活動更自在,爸爸媽媽都可以更放心
✅ 舒適長襪 $59  起:多種趣味配色供選擇,顏色呼應令整體造型,日常穿搭充滿色彩時尚感
新店開幕禮遇  
喺 23/-29/9 期間,於新都城店單次購物淨額 $380* 之顧客,即可獲贈印有「本地文化原創系列」指定貼圖款式限定三用袋乙個** 。
UTme!新款貼紙
為慶祝新店開幕,UTme!將推出  本地文化原創系列貼紙圖案,由 23/9 起只要去利舞臺旗艦店就可以親手以新款貼紙, 包括燒賣、雞蛋仔、蛋撻、奶茶等香港經典美食圖案, 設計出專屬你嘅 UTme!T 恤或 Tote bag,最快 20 分鐘就有啦!
距離 UNIQLO 新都城店開幕仲有幾日! 大家就得要 Mark 實時間, 唔好錯過我哋嘅限定優惠及禮遇 另外, 喺網店購物選門店自取, 可以第一時間喺最方便你嘅地點, 攞到心水嘅衫啦!  註冊做埋新會員,  仲可以有 $40 優惠券*!
*優惠另須受有關條款及細則約束,詳情請參閱官方網絡旗艦店或向店員查詢。
**9月23日至9月25日期間,每天名額400個 ; 9月26日至9月29日期間,每天名額200個。
#UNIQLO #UNIQLOHK #LifeWear #SimpleMadeBetter

https://www.facebook.com/uniqlo. ... xsyuHQ1QE4Q1ETx2sSl
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

Thanks
回復

thanks