查看: 891|回復: 3

【互助社】LEMON 請你睇電影《歌聲伴我心》

【#互助社】LEMON 請你睇電影《歌聲伴我心》!
中意聽歌嘅朋友就啱啦,一定要睇《歌聲伴我心》!電影將叱咤美國流行音樂天后 Helen Reddy勇敢追求目標和堅持夢想的故事搬上銀幕,10月13日正式上映。只要做齊以下步驟,就有機會得到限定場次戲飛,可以喺上映首日先睹為快!
《歌聲伴我心》限定場次
日期及時間:Oct 13 (星期四) 19:30
地點:MCL Cinemas+ Hollywood
遊戲步驟:
1. 讚好Lemon Facebook及IG專頁
2. Like 呢個Post,再 Tag 2位朋友,留言講想睇呢套電影嘅原因
3. Inbox Lemon註明「想去睇戲」
回答最有心思獎品: 《歌聲伴我心》限定場次戲飛2張(得獎名額Facebook及IG各5位)
- 遊戲截止日期:2022年10月9日晚上11時59分
- 公佈日期:2022年10月10日於遊戲帖文留言位置公佈
預告:https://youtu.be/AlTrIemscXQ
遊戲條款及細則
- 參加者必須按照指示完成遊戲方可獲得領獎資格。
- 得獎者會有專人以inbox形式通知領獎。
- 如有任何爭議,Lemon保留最終決定權。

https://www.facebook.com/lemonme ... cVe2FiEWGizsmTnncgl
回復

thanks
回復

thanks
回復

得獎名單(Facebook)
Janet Wu
Avril Chan
KoMa Chan
Carine Wong
Raymond Law
恭喜咁多位!稍後將會收到領獎通知,請注意Facebook inbox查收
回復