查看: 1442|回復: 5

[IG] Eden Beauty Center送出prodermique 皇牌精華 (至14/10)

【有獎遊戲】為咗答謝各位粉絲支持 今次又玩吓遊戲,送出2支一開賣就斷貨嘅 @prodermique 皇牌精華,快啲喺留言區睇吓點參加喇
獎品
1. ProDermique 001  藍睡蓮全效煥肌精華 50mL
2. ProDermique 003 昇級褐藻緊緻注活精華 50mL
參加方法
1. Follow 我哋IG @eden_beauty_center 及 Facebook Eden Beauty Center(皮膚管理)
https://www.instagram.com/eden_beauty_center/
2. Like呢個Post (歡迎Like埋其他post~)
3. 留言回答:揀選護膚品時,你最睇重咩特質?,然後Tag 2位朋友 (留言次數不限,每次留言多1次機會,不可Tag IG shop / 假ac / 品牌ac / 相同ac)
4. Share呢個Post去自己 Story & Tag 返我哋
(⚠Private Ac嘅朋友記得DM番截圖俾我哋啊)
活動日期:1/10 - 14/10/2022 23:59
公佈日期:15/10/2022 (將於Story公佈得獎名單)
領獎詳情:會以 IG Inbox 通知幸運兒領取獎品
注意事項:
- 只限香港地區參加
- 獎品將隨機抽出
- 必需做齊上述4項參加程序才附合資格參加遊戲,做漏/做錯會自動取消資格
- 如得獎者24小時內無回覆得獎DM通知,即視作自動棄權,並會抽出後補幸運兒
- 如有任何爭議,主辦單位將保留最終決定權

https://www.instagram.com/p/CjLGEpZJdkl/
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復