查看: 854|回復: 5

香港浸會大學持續教育學院【11月有獎遊戲:把口啷過糖——糖水漱口法?】

【1⃣1⃣月有獎遊戲:把口啷過糖——糖水漱口法?】
喂喂喂!球場上切勿吐...糖水?唔知眼利嘅各位喺睇足球賽事嘅時候,有冇見過球員飲幾啖運動飲料,轉頭就吐出呢?唔好以為只係貪得意呀,原來呢種叫「糖水漱口法」!咁大家又知唔知點解要咁做呢?今次遊戲好簡單,只要答出點解球員喺比賽中途要用糖水漱口法,再分享一個你觀看過最難忘嘅運動比賽,就有機會得獎㗎喇!
參加方法:
1. 在此貼文留言#標籤最少一個朋友。
2. 到<https://forms.gle/HWnk88UFYAYpHGiz8>回答問題,並分享一個你觀看過最難忘嘅運動比賽及個人資料。
3. 本學院將選出10位答案正確以及分享觀看過最難忘嘅運動比賽的參加者,各可獲得HK$50生活百貨禮品劵乙張。學院之現職職員不能參加。
4. 活動時間:2022年11月11日至21日(晚上23時59分截止)。
5. 得獎結果將於2022年11月30日於【1⃣1⃣月有獎遊戲:把口啷過糖——糖水漱口法?】一帖公佈。

https://www.facebook.com/HKBU.SC ... 7x2ad3antNVacrmssNl
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

感謝大家踴躍參加【1️⃣1️⃣月有獎遊戲:把口啷過糖——糖水漱口法?】恭喜以下得獎者,各可獲生活百貨禮品券$50:
Anna Ky Wong
Anthony Leung
Bk Lee
Cheng Cc
Cherry Cheung
Ching Tsang
Gigi Wan
Karen Chan
Lee Shiu Hung
Wing Cheung
回復