查看: 1139|回復: 4

秋日樂繽紛地區嘉年華@中西區 (至20/11)

【秋日樂繽紛地區嘉年華@中西區】
踏入秋高氣爽嘅11月,有咩地方好去?等中西區民政處推介一個假日好去處畀你啦!
為配合行政長官喺2022年施政報告中倡議嘅周末市集,以及慶祝中華人民共和國成立73周年,中西區民政處嚟緊一連兩個周末,將會聯同多個地區團體,包括香港島各界聯合會、中西區各界慶典委員會及中西區發展動力,舉辦「秋日樂繽紛地區嘉年華@中西區」。
到時場內將設有超過5⃣0⃣個攤檔,滿足大家食、買、玩3⃣個願望!大家除咗可以用優惠價買到各種美食同商品外,我哋亦安排咗年青人嘅創意科技展覽、康體活動推廣、攤位遊戲同埋街頭表演等。
仲未諗到weekend去邊,咁就唔好錯過咁精彩嘅節目,快啲share呢個post比親朋好友,約埋佢哋一齊嚟啦!到時見!
活動詳情:
日期:12-13/11 (星期六、日)及19-20/11 (星期六、日)
時間:11:00 - 17:30
地點:上環文化廣場、永樂街及摩利臣街一帶
#民青局 #民政總署 #2022施政報告 #為市民謀幸福 #秋日樂繽紛 #地區嘉年華 #周末好去處 #中西區民政處
S2.jpg S3.jpg
回復

Thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復