查看: 1725|回復: 5

道路安全議會49周年典禮–留心蛋嘉年華 (13/11)

【蛋蛋召集大家嚟嘉年華一齊玩個痛快】
咁大件事點解會冇人講㗎!等蛋蛋話俾大家知啦!道路安全議會邁向第49周年啦!今年嘅嘉年華將會喺香港科學園舉行!主題係「好心態出行」,意思係各位道路使用者都要專心、留心同唔分心呀!
除咗會有攤位遊戲、交通安全城同VR GAME體驗之外,仲有個單車學堂,男女老幼都可以一齊上堂學踩單車!至於最最最緊要嘅禮物,蛋蛋都已經預備咗俾大家攞走!約定你啦!
仲有唔好忘記參加嘉年華線上有獎遊戲啊!今次會送出「蛋蛋公仔鑰匙扣」(得獎名額共100個)!想知更多遊戲詳情就留意下一個post 啦!
「道路安全議會49周年典禮–留心蛋嘉年華」
日期:2022年11月13日(星期日)
時間⏰:上午十時正至下午四時三十分
地點:香港科學園–大廣場
活動官網:https://rsc49anniversary.com/
#留心蛋 #交通安全 #道路安全 #道路安全議會 #49周年典禮 #留心蛋嘉年華
https://www.facebook.com/photo?f ... t=a.485836980234604
回復

Thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

感謝
回復

thanks
回復