查看: 1477|回復: 7

沙田中心 沙田廣場【#一秒氹返攻略】#有獎問答遊戲

【#一秒氹返攻略】#有獎問答遊戲
記低另一半喜好,默默準備好小禮物,氹返另一半,真係好簡單。沙田中心.沙田廣場咁多各式各樣嘅店舖,呢兩位「送禮狂魔」就搜羅到,多款心水禮物啦!
快啲 click 入條 link 重溫 https://fb.watch/gRoZOrMWDC/ ,估吓上下集加埋,男朋友送出咗幾多份禮物俾女朋友呢?答啱正確答案嘅朋友,將有機會贏得沙田中心.沙田廣場送出嘅「秒速窩心包裹」,你都帶埋另一半嚟甜蜜 Shopping 啦~
問題:「男朋友最終兩集加埋,送出咗幾多份禮物,氹女朋友開心呢?」
1. 一份都冇買
2. 4 份
3. 6 份
獎品:「秒速窩心包裹」 (名額50個)
遊戲日期:即日起至11月24日晚上11時59分 (以Google form 遞交時間為準*)
遊戲玩法:
1. Like 我哋 @Shatin Centre Shatin Plaza 沙田中心 沙田廣場 專頁
2. Like 同 Share 呢個 post
3. 喺呢個 post 留言「#一秒氹返攻略」,並 Tag 2 位好友
4.      Click 入以下連結,填妥網上表格並回答問題 https://forms.gle/MBtVWNF7C3sgrQ788
5.       完成以上指定步驟,最快提交網上表格並答啱問題嘅頭50名即有機會贏得「秒速窩心包裹」(包括:聖安娜餅屋 $50禮餅券,莎莎化粧品有限公司 95折優惠劵,以及 潮人眼鏡 鏡片6折優惠劵)
6. 得獎結果公佈日期:2022年11月25日 (於post留言位置公佈)
7. 獎品換領地點:沙田中心 L3 禮賓部
8.       遊戲條款及細則:https://docs.google.com/document ... CcnPBhmTZkuXJ4/edit

https://www.facebook.com/ShatinC ... BAsBRYz7RWRZXTFYMol
回復

thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

Thanks
回復

thanks
回復

thanks
回復

多謝各位Fans參與!恭喜以下【#一秒氹返攻略| 有獎問答遊戲】得獎者:
Ho Eric
Kelly Kwok
Kuma Ho
Belle Chan
Laura Yuen
Patrick Chan
Ruby Ruby
Anita Wong
Km Chau
Robin VP
Chris Smalling
Nicole Leung
Li Ci Chan
Sammi Lo
Anki Man
Hing Leung
Sun Leung
Kit Lau
Kam Wing
Angel Lau
Moon Moon
ko man yee
ko joice
kakuikoo
Lin Ming
Ming Ming
Lara Wan
PS Lau
Leda Wan
Cathy Cat
SK Wong
Nian Chai
Mi Mi
Lily Lai
Mankawa Paul
Wing Yee So
Ruka Lo
Flora Wong
Flora Lai
Leon Lee
Fung Tang
請 閣下於2022年11月29日中午12時或之前,Facebook私訊 (Inbox) 沙田中心・沙田廣場,沙田中心・沙田廣場將於2022年11月30日或之前以Facebook私訊 (Inbox) 發送得獎確認。活動陸續有嚟,記得Like我哋嘅Facebook專頁,唔好錯過任何活動同優惠資訊啦!感謝 閣下對Shatin Centre Shatin Plaza 沙田中心・沙田廣場的支持。
回復